haha deliSana bakmaktan izleyemiyorum şaka şaka açık şu an
Bahar ile Tarık aynı senle ben gibiyizhaha deli
Harika ilerliyor dizi
Nasilmişızki yada onlar nasillar ?Bahar ile Tarık aynı senle ben gibiyiz
Evet farklı gidiyoruz Tarık kızıyla duygusal bir konuşma yaşadı Çok sağlam bir oyuncu olacak bu küçük kızda Beren'i bile aşabilirNasilmişızki yada onlar nasillar ?
bu arada biz atv gibi ayni anda izlemiyor olabiliriz. Baharla Tarik tartistilar çocuklara ders calisin dedi müdürle konustu reklam girdi şimdi
diğer soruma cevap gelmediEvet farklı gidiyoruz Tarık kızıyla duygusal bir konuşma yaşadı Çok sağlam bir oyuncu olacak bu küçük kızda Beren'i bile aşabilir
Yavaştan aşık olacağız yadiğer soruma cevap gelmedi
Ay o her dizide var zatenYavaştan aşık olacağız ya
Neden tebessüm ettin ciddileştiğine göre artık seviyeli bir ilişkimiz varAy o her dizide var zaten
Yaaaaa amma da belali çıktın hakkikatenNeden tebessüm ettin ciddileştiğine göre artık seviyeli bir ilişkimiz var
O sahneyi ben yine izlerim şahane damga vuran bir sahne olur o. Bizde mükemmel bir şarkı söylüyorlar şu anYaaaaa amma da belali çıktın hakkikaten
bizde o duygusal sahne birazdan olacak. Şimdi kızını gördü Tarik dışarda.
2 dakikada bir 30 saniyelik reklamlar. ben galiba bilgisayardan izleyecem bundan sonraO sahneyi ben yine izlerim şahane damga vuran bir sahne olur o. Bizde mükemmel bir şarkı söylüyorlar şu an
Avrupa yayını öyle evet2 dakikada bir 30 saniyelik reklamlar. ben galiba bilgisayardan izleyecem bundan sonra
Malesef. Yeni bir sistem var illerde onu ayarlayacam kurtulurum avrupa yayinlarindanAvrupa yayını öyle evet
Kurtul kurtul ben sevmem Avrupa yayınıMalesef. Yeni bir sistem var illerde onu ayarlayacam kurtulurum avrupa yayinlarindan
reklama girdi dizimiz uzun reklamaKurtul kurtul ben sevmem Avrupa yayını
Valla bizde hiç reklam girmedi 20:30'dan beri nerdeyse devamreklama girdi dizimiz uzun reklama
yok ben Tv den izlemeyecem. tadi kalmiyor
ne güzelValla bizde hiç reklam girmedi 20:30'dan beri nerdeyse devam