Aşka odaklanmişlar bu fragmanda 😉Fragman güzel ama pek etkili bir sahne Yok. Bu da yeni seyirciyi çekememek anlamına gelir.
Aşka odaklanmişlar bu fragmanda 😉Fragman güzel ama pek etkili bir sahne Yok. Bu da yeni seyirciyi çekememek anlamına gelir.
Ooo HakMel geliyor yavaş yavaş
Iyy dizinin en beceriksiz oyuncusu sokaktanmı buluyorlar bunları anlamıyorum vllaOoo HakMel geliyor yavaş yavaş
Yarışmalar konuyu baltalamış haftaya reklam vereceğim@Sherlock @batuhankaralar @mesmeso61 @FaJi @dosimosi
Şahane değil miydi bölüm su gibi aktı bence. Haftaya Melis hastanede reytingler Coşar
Dizi umarım seyrini bozmaz yeni karakterler de gelebilir aslında direk aşka bağlamasınlar çok pis soğurumYarışmalar konuyu baltalamış haftaya reklam vereceğim
ben diziyi unutmuştum. Neyse yarin tekrarina bakarim. Zaten televizyon izleme modunda degilim@Sherlock @batuhankaralar @mesmeso61 @FaJi @dosimosi
Şahane değil miydi bölüm su gibi aktı bence. Haftaya Melis hastanede reytingler Coşar
Takım maçlar falan güzel gidiyordu oradan kopmazlar diye tahmin ediyorum Seçil Tarık'a ne zaman ilan-ı aşk edecek acaba o daha çok ilgimi çekiyorDizi umarım seyrini bozmaz yeni karakterler de gelebilir aslında direk aşka bağlamasınlar çok pis soğurum
BahTar aşkı olacak çatlaTakım maçlar falan güzel gidiyordu oradan kopmazlar diye tahmin ediyorum Seçil Tarık'a ne zaman ilan-ı aşk edecek acaba o daha çok ilgimi çekiyor
@Sherlock @batuhankaralar @mesmeso61 @FaJi @dosimosi
Total oyunlara girmeye başladılar haftaya total olur kesinBölüm çok iyiydi. Özellikle sonu çok iyi yerde bitti. Dediğin gibi haftaya reytingler mutlaka artacaktır.
Total oyunlara girmeye başladılar haftaya total olur kesin
Fragmanı görmedin mi yoksaYok zannetmiyorum, daha basketbol maçları falan olacak. O sahnede kimse vurulmamış da olabilir bu arada belli olmaz.
Niye spoiler veriyorsun@Sherlock @batuhankaralar @mesmeso61 @FaJi @dosimosi
Evet yayınlandıFragman mı yayınlandı?
İzlemedin mi yoksaNiye spoiler veriyorsun
Yoo izlemedim. Ben Tv seyretmiyorum.Evet yayınlandı
İzlemedin mi yoksa