haha deliSana bakmaktan izleyemiyorumşaka şaka açık şu an
![]()
Bahar ile Tarık aynı senle ben gibiyizhaha deli
Harika ilerliyor dizi![]()
Nasilmişızki yada onlar nasillar ?Bahar ile Tarık aynı senle ben gibiyiz![]()
Evet farklı gidiyoruz Tarık kızıyla duygusal bir konuşma yaşadıNasilmişızki yada onlar nasillar ?
bu arada biz atv gibi ayni anda izlemiyor olabiliriz. Baharla Tarik tartistilar çocuklara ders calisin dedi müdürle konustu reklam girdi şimdi
diğer soruma cevap gelmediEvet farklı gidiyoruz Tarık kızıyla duygusal bir konuşma yaşadıÇok sağlam bir oyuncu olacak bu küçük kızda Beren'i bile aşabilir
![]()
Yavaştan aşık olacağız yadiğer soruma cevap gelmedi![]()
Ay o her dizide var zatenYavaştan aşık olacağız ya![]()
Neden tebessüm ettin ciddileştiğine göre artık seviyeli bir ilişkimiz varAy o her dizide var zaten![]()
YaaaaaNeden tebessüm ettin ciddileştiğine göre artık seviyeli bir ilişkimiz var![]()
O sahneyi ben yine izlerim şahane damga vuran bir sahne olur o. Bizde mükemmel bir şarkı söylüyorlar şu anYaaaaaamma da belali çıktın hakkikaten
bizde o duygusal sahne birazdan olacak. Şimdi kızını gördü Tarik dışarda.
2 dakikada bir 30 saniyelik reklamlar. ben galiba bilgisayardan izleyecem bundan sonraO sahneyi ben yine izlerim şahane damga vuran bir sahne olur o. Bizde mükemmel bir şarkı söylüyorlar şu an![]()
Avrupa yayını öyle evet2 dakikada bir 30 saniyelik reklamlar. ben galiba bilgisayardan izleyecem bundan sonra
Malesef. Yeni bir sistem var illerde onu ayarlayacam kurtulurum avrupa yayinlarindanAvrupa yayını öyle evet![]()
Kurtul kurtul ben sevmem Avrupa yayınıMalesef. Yeni bir sistem var illerde onu ayarlayacam kurtulurum avrupa yayinlarindan
reklama girdi dizimiz uzun reklamaKurtul kurtul ben sevmem Avrupa yayını![]()
Valla bizde hiç reklam girmedi 20:30'dan beri nerdeyse devamreklama girdi dizimiz uzun reklama
yok ben Tv den izlemeyecem. tadi kalmiyor
Valla bizde hiç reklam girmedi 20:30'dan beri nerdeyse devam![]()