Aşka odaklanmişlar bu fragmanda 😉Fragman güzel ama pek etkili bir sahne Yok. Bu da yeni seyirciyi çekememek anlamına gelir.![]()
Aşka odaklanmişlar bu fragmanda 😉Fragman güzel ama pek etkili bir sahne Yok. Bu da yeni seyirciyi çekememek anlamına gelir.![]()
Ooo HakMel geliyor yavaş yavaş
Iyy dizinin en beceriksiz oyuncusu sokaktanmı buluyorlar bunları anlamıyorum vllaOoo HakMel geliyor yavaş yavaş![]()
Yarışmalar konuyu baltalamış haftaya reklam vereceğim@Sherlock @batuhankaralar @mesmeso61 @FaJi @dosimosi
Şahane değil miydi bölüm su gibi aktı bence. Haftaya Melis hastanede reytingler Coşar![]()
Dizi umarım seyrini bozmaz yeni karakterler de gelebilir aslında direk aşka bağlamasınlar çok pis soğurumYarışmalar konuyu baltalamış haftaya reklam vereceğim![]()
ben diziyi unutmuştum. Neyse yarin tekrarina bakarim. Zaten televizyon izleme modunda degilim@Sherlock @batuhankaralar @mesmeso61 @FaJi @dosimosi
Şahane değil miydi bölüm su gibi aktı bence. Haftaya Melis hastanede reytingler Coşar![]()
Takım maçlar falan güzel gidiyordu oradan kopmazlar diye tahmin ediyorumDizi umarım seyrini bozmaz yeni karakterler de gelebilir aslında direk aşka bağlamasınlar çok pis soğurum![]()
BahTar aşkı olacak çatlaTakım maçlar falan güzel gidiyordu oradan kopmazlar diye tahmin ediyorumSeçil Tarık'a ne zaman ilan-ı aşk edecek acaba o daha çok ilgimi çekiyor
![]()
@Sherlock @batuhankaralar @mesmeso61 @FaJi @dosimosi
Total oyunlara girmeye başladılar haftaya total olur kesinBölüm çok iyiydi. Özellikle sonu çok iyi yerde bitti. Dediğin gibi haftaya reytingler mutlaka artacaktır.![]()
Total oyunlara girmeye başladılar haftaya total olur kesin![]()
Fragmanı görmedin mi yoksaYok zannetmiyorum, daha basketbol maçları falan olacak. O sahnede kimse vurulmamış da olabilir bu arada belli olmaz.![]()
Niye spoiler veriyorsun@Sherlock @batuhankaralar @mesmeso61 @FaJi @dosimosi
Evet yayınlandıFragman mı yayınlandı?![]()
İzlemedin mi yoksaNiye spoiler veriyorsun![]()
Yoo izlemedim. Ben Tv seyretmiyorum.Evet yayınlandı
İzlemedin mi yoksa![]()