internetten bakabilirim ancak ama suan internet mesgulTürk yayınına geçebilirsin ama![]()
internetten bakabilirim ancak ama suan internet mesgulTürk yayınına geçebilirsin ama![]()
Niye meşgulsün benle yazılmaktan mıinternetten bakabilirim ancak ama suan internet mesgul![]()
yok çocuklar bende hafta sonu diye tablet ve bilgisayar mesgul. Ben cepten yazisiyom senleNiye meşgulsün benle yazılmaktan mı![]()
Ayy kıyamam hangi markayok çocuklar bende hafta sonu diye tablet ve bilgisayar mesgul. Ben cepten yazisiyom senle![]()
SamsungAyy kıyamam hangi marka![]()
Mobilden bu kadar hızlı yazanı da ilk kez görüyorumSamsungben zaten herzaman cepten giriyorum
98% mobilim hep
![]()
farki ben bide şuan 3 ayri konudayim 1 de ÖmMobilden bu kadar hızlı yazanı da ilk kez görüyorum![]()
Havalım benimfarki ben bide şuan 3 ayri konudayim 1 de Öm![]()
İlk reklama girdik Kalbimdeki Denizdeyimsana benziyorum![]()
ben avatarimda ilk şey düşünmüştüm kalp ayarlayip içine kalbimdeki Deniz yazacaktimİlk reklama girdik Kalbimdeki Denizdeyim![]()
Ayy sen de beni tavlamak İçin kırk takla atıyorsunben avatarimda ilk şey düşünmüştüm kalp ayarlayip içine kalbimdeki Deniz yazacaktim![]()
çokmu belli ediyomAyy sen de beni tavlamak İçin kırk takla atıyorsun![]()
Ayy silme silmeçokmu belli ediyom
evet çok şirinizAyy silme silmeyakışıyor
![]()
Fragman güzel ama pek etkili bir sahne Yok. Bu da yeni seyirciyi çekememek anlamına gelir.