Tebrik ederim @denizz19 kardeşim ama açık konuşmak gerekirse Acun’un mesajından çok senin Suvivor izlemeye başlamana şaşırdım
Tebrik ederim seni marul kafa. Sen kendisini pek sevmesen de Acun'un seni takip etmesi, sana yazması çok önemli bir gelişme senin için Bu vesileyle bundan sonra seni de Survivor'a daha ılımlı görürüz artık herhalde
Twitter'da zaten eleştiriyorum kiAcun ile ilgili mesajlarını bulup ifşalama zamanı gelmiş demekki
Teşekkür ederim eh kısmetTebrik ederim seni marul kafa. Sen kendisini pek sevmesen de Acun'un seni takip etmesi, sana yazması çok önemli bir gelişme senin için Bu vesileyle bundan sonra seni de Survivor'a daha ılımlı görürüz artık herhalde
Önceden beri konuşuyorduk @denizz19 le, çok ünlenirse asistanı ben olcam diyeNe ara asistan oldun?
Dakika başı yükseliyor 8140 şuan @denizz19
Daha baya artar o sayı ya, Acun bu sonuçta Forumda da ilgi görmesi normaldir, herkes bir merakla giriyor konuya ne oluyor diye10 dakikada ki takipçi artışına bak hele gün boyu üyelerde çıkmadı konudan
Ekli dosyayı görüntüle 83235
Bu da 10 dakika öncesi
Ekli dosyayı görüntüle 83236
Bazı önemli detaylar hatıra kalsın
@Tolstoyevski @serhatt @Özgür @Sherlock @MasacRE @denizz19
İyi haber yakaladım sabah reaksiyonda da üstlerde olacağım haftalık enlerdeDaha baya artar o sayı ya, Acun bu sonuçta Forumda da ilgi görmesi normaldir, herkes bir merakla giriyor konuya ne oluyor diye
Hayal ettim şuan. Deniz bir ara forumda kaslı vücudunun olduğu fotoğrafla boy gösteriyordu.Deniz gelecek yıl Survivor'da
Dalga dalga dalga dalgalanıyor... @denizz1910 dakikada ki takipçi artışına bak hele gün boyu üyelerde çıkmadı konudan
Bu da 10 dakika öncesi
8200 olmak üzere. En iyisi saatlerce bakmayayım rahat 10 bin olacakHayal ettim şuan. Deniz bir ara forumda kaslı vücudunun olduğu fotoğrafla boy gösteriyordu.
Dalga dalga dalga dalgalanıyor... @denizz19
Harika10 dakikada ki takipçi artışına bak hele gün boyu üyelerde çıkmadı konudan
Bu da 10 dakika öncesi
Acun Ilıcalı'dan formumuzun emektar üyesi başarılı dizi eleştirmeni olan @denizz19 'a övgü!
Twitter'da yaptığı analizler ve başrılı yorumlarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Deniz Tural (@denizz19 )dün gece yaptığı bir açıklamada sevenlerine Survivor izlemeye başladığını duyurdu. Bu durumdan keyif alan Acun Ilıcalı @denizz19 'a cevap verdi ve Deniz Tural'ın dizi yorumlarını da okumaktan keyif aldığını belirtmeyi ihmal etmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 83209
İşte o gönderi:
''Survivor 2020'' yeni bölümleriyle her gün 20.00'de TV8'de!
Konyuyada tepki bırak bariOha, oha. Tebrik ederim bu arada Aycan'ı desteklemene sevindim, güzelden anlıyorsun.