Bence de 10 bini rahat bulur bizim kotkafa.8200 olmak üzere. En iyisi saatlerce bakmayayım rahat 10 bin olacak
Bence de 10 bini rahat bulur bizim kotkafa.8200 olmak üzere. En iyisi saatlerce bakmayayım rahat 10 bin olacak
Seneye @denizz19Full çıplak gezer artık.s.s kesin sinsirella Akın gibi olur katılırsa @Maskeli Fedai @Bully
@denizz19 İstanbula döndüğümde unutmaz beni inşallah. Zaten zar zor görüşüyorduk şimdi daha da zorlaşır işi.
@denizz19 un sıkı takipçisiyim zaten, kaos seviyorsa da süper olur tabi.
Eski hesabımı takip ederdi yeniledim hesabımı artık takip etmiyor yani seni unutma ihtimali olabilir@denizz19 İstanbula döndüğümde unutmaz beni inşallah. Zaten zar zor görüşüyorduk şimdi daha da zorlaşır işi.
Ben öğrenciyim, kusura bakma @denizz19 Ama istersen fan sayfası açarım.Yok seneye Survivor'a katılırsa desteklersin dedim
Ben öğrenciyim, kusura bakma @denizz19 Ama istersen fan sayfası açarım.
Aynen seven sevmeyen herkes buraya toplandı
@Sherlock senin şu görsel uyuyor buraya, atı ver . İlla kaos şart değil.
Toplam 32 üye yorum yazmiş. Bakıp yorum yazmayanlarıda katarsak nerdeyse tüm aktif üyeler uğramış konuya @denizz19
Survivor izlemeyen @Tolstoyevski bile geldi
Konudan iyi prim aldın he
Aynen öyle oldu hit, mesaj sayısı ve reaksiyon 😎Konudan iyi prim aldın he
@Sherlock senin şu görsel uyuyor buraya, atı ver . İlla kaos şart değil.
Toplam 32 üye yorum yazmiş. Bakıp yorum yazmayanlarıda katarsak nerdeyse tüm aktif üyeler uğramış konuya @denizz19
Survivor izlemeyen @Tolstoyevski bile geldi
Peki izlermisin ozaman?@denizz19 istese ciddi ciddi Survivor'a katılabilir önümüzdeki seneler, başvuru yaparken referans olarak Acun'un bu cevabını göstermesi yeterli