Emre Ozansoy
Moderatör
Senden bahsetti derken kişisel hesabın değil herhalde.
Yok, kişisel değil. Ama yine de olsun.
Senden bahsetti derken kişisel hesabın değil herhalde.
Abdullah Oğuz ve Kanıt'ı ve yeni dizisini övdüğüm bir yorumduBenim yasak elma yorumlarım onedio’ya falan da çıkıyor. Çok beğeni alıyor neden anlamadım hala. Yorumun gazeteye çıkması baya iyiymiş.
Yasak Elma yönetmenine Yıldız için partner istemiştim (espri yapmıştım) kadın gülmüştü hala unutmuyorum ya.Abdullah Oğuz ve Kanıt'ı ve yeni dizisini övdüğüm bir yorumdu
Demek ki sadece forumdakileri değil. Forum dışını da eğlendirmektesinYasak Elma yönetmenine Yıldız için partner istemiştim (espri yapmıştım) kadın gülmüştü hala unutmuyorum ya.
Tescilledim bunu.Demek ki sadece forumdakileri değil. Forum dışını da eğlendirmektesin
Her zamanTelafi etmişsin zaten
Teşekkürler
@denizz19 sayesinde Acun'un hesabina dadandık. Deniz'den prim kastı AcunCV ve prestij açısından büyük artı gerçekten, tebrik ediyorum @denizz19 biz senin kıymetini bilmedik
Acun'un cevapladığı tweetlere baktım, öyle sürekli cevaplayan biri de değilmiş üstelik. Yani baya özel bir takip alanı olmuş gerçekten. 👏
Forumdaki konuda da 25-30 bin yorum yapıldığı için illa ki forum da radarına girmiş ya da girecek olabilir, takip ediyor olabilir yani. @Dosi
Tabii umarim basarilari daim olur o konuda destekcisiyiz.Survivor ile ilgili bir sürü konular açılıyor. @denizz19 ile ilgili olanı en önemlisi
Benim çok alışık olduğum şeyler aslında bunlar pek şaşırmadım
Şaka şaka şoklardayım
Başlığı görünce @Dosi'nin şaka konularından sandım, şok oldum. 😱
Hiç de sevmem Acun'u ama böylesine medyanın önde gelen insanlarından birinin seni takip ediyorum diye tweet atması çok büyük bir başarı..
Zaten ben ilk gününden beri sana destek oluyorum Deniz'im, çok iyi yerlere geleceğine inancım tam.. Bana kalırsa birkaç yıla bir internet sitesi de açmalısın. Seni seviyoruz. @denizz19
Bunu hangi kıskanç yazdı. USER=88168]@Çiğdem[/USER] @xBUGRAx @serhatt @Bully @Özgür @Aserat @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @Angelica @alperuz @sokak sanati @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @dreamy @Araf @eskici @Ahmed @Harunnn60 @Emre Ozansoy @Hachiko @emreemreu @The_Erinch @12.Adam @phoebebuffay @Maskeli Fedai @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 83219
Asistanın olarak seninle gurur duyuyorum
Çok normal ben daha bile fazla artış bekliyordum. 10 bini bulursun inşallah 1-2 güne.
Buna ne diyoruz, kapitalizmin gücü...
Deniz marulu çok yakında panaromada semih in hakkından anca o gelir @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @sokak sanati @eskici @Bully @MEnes @Harunnn60 @alperuz @Angelica
Oha daha bu sabah konuyu açmak için twiti kopyalamak için sayfana girdiğimde 8000 altıydı😱
Ne ara asistan oldun?Asistanın olarak seninle gurur duyuyorum