Acun Ilıcalı'dan denizz19'a Övgü!

Reactions: denizz19
@denizz19 basarili olduguna sevindim. Tebrik ederim.

Ama sirf Macun yorum yapiyor diye konu acilip tebrik edilmesi ayrica hosuma gitmedi. Ki Survivor gibi gereksiz bir program izleyeceksen hele, üzdün.

Reactions: Dosi and denizz19
@xemrexxx den başka kim olabilir ayol

Reactions: mrt-06 and xemrexxx
Baya içerik yayınlamışsın.

Twitter'da hazır kitlesi varken o kadar zor olmaz ama önce kitlesini biraz daha büyütmesi daha iyi olur tabii. Çok da emek lazım değil yazmak yerine konuşacak işte daha kolay. Zaten klip çekiyor sık sık alışık bu işlere.

@xemrexxx den başka kim olabilir ayol
Olabilir o yılandan beklenir.

Teknik destek konusunda bilgisayar mühendisimiz @bazinga da var, o da destek verir. Menajerliği de var adamın hazır, teknik destek de versin.
Ozan uğraşmaz.

Bu kanalımda yok Hayat Bilgisi videolarım kaldırıldı bu kanalımda, çoğu da 100 bin izlenme üstüydü.

İşte en az 20 bin'e ulaşmalı, aktif kitle önemli.

Reactions: serhatt and Araf
Bu nasıl bir kıskançlıktır.

Reactions: mrt-06
Gerçi kendisi için uğraşır da, kesenin ağzını açarsa @denizz19, o zaman uğraşır belki.

Reactions: denizz19 and mrt-06
Adı bata .ss

Reactions: mrt-06
@denizz19 basarili olduguna sevindim. Tebrik ederim.

Ama sirf Macun yorum yapiyor diye konu acilip tebrik edilmesi ayrica hosuma gitmedi. Ki Survivor gibi gereksiz bir program izleyeceksen hele, üzdün.
Survivor ile ilgili bir sürü konular açılıyor. @denizz19 ile ilgili olanı en önemlisi

Reactions: denizz19 and kerem
Yasak Elma yönetmeni de benim tweetlerime cevap verip, beni takibe almıştı. Bil istedim.

Sen baya popülersin zaten. Şaşırmadım
ben sadece ilk seferde yorum yaptım baya RT almıştım resmi yerlerden ve eski twitter hesabımda bir yorumumda gazeteye çıkmıştı 2017'de

Eda'ya geri dön Twitter'da avatar olarak 😔

Reactions: alperuz
Benim yasak elma yorumlarım onedio’ya falan da çıkıyor. Çok beğeni alıyor neden anlamadım hala.
Yorumun gazeteye çıkması baya iyiymiş.