Acun Ilıcalı'dan denizz19'a Övgü!

Bence de beni burada tutmak için altın döşek sermelisiniz :A

Teşekkürler canım :A

Teşekkürler canım :A Her zaman destek,imsin :A
İsteklerini sıralı tam liste olarak özel mesajdan gönderebilirsin. Fakat fazla da abartma en fazla 10 kişiyi banlama hakkın var. :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Ahmed and Harunnn60
@denizz19 tebrik ediyorum canım, çok sevindim. :bhr: Acun bey çoktan keşfetmiş seni, adam tam bir yetenek avcısı. :A

Başarılarının devamını dilerim. :Z

• Harika
Reactions: denizz19
Tebrik ediyorum Deniz beyciğim, aşağıdaki görsel artık daha anlamlı. :A @denizz19

Yalnız kolsuzu desteklemenizden hala rahatsızım, o konuyu bir çözelim... Nisa reisin saflarına geçişinizi gerçekleştirelim. :A

924ysC.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şimdi tamam Acun ülkemizde önemli bir figür ama yani ne bileyim Survivor adlı ...... (boşluğu siz doldurun) programa yapılacak yorumların sanatsal ve sabarsal olarak ne değeri var ki... Yani çoook da önemli bir durum değil bana göre. :A Ama tabi @denizz19 a göre önemlidir bu tepkiyi almak ona bir şey demiyorum, tebrikler diyorum. :A Kendisi yerli dizi ve program eleştirmeni olarak son süratte yürüyebilir... :A

Şimdi tamam Acun ülkemizde önemli bir figür ama yani ne bileyim Survivor adlı ...... (boşluğu siz doldurun) programa yapılacak yorumların sanatsal ve sabarsal olarak ne değeri var ki... Yani çoook da önemli bir durum değil bana göre. :A Ama tabi @denizz19 a göre önemlidir bu tepkiyi almak ona bir şey demiyorum, tebrikler diyorum. :A Kendisi yerli dizi ve program eleştirmeni olarak son süratte yürüyebilir... :A
Yazmadan da olurmuş :A boşuna harika attık :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes