- Reaksiyon puanı
- 114,088
- Puanı
- 1,060
Teşekkür ederim canım her zaman destekçim oldunBu arada yorum yapmayı unuttum. Çok sevindim canım. Çok büyük emekler veriyorsun ve meyvesini almana da sevindim.
Zamanında sana iyi yerlerde olacaksın demiştim, yanılmadım @denizz19
Daha bunlar sadece başlangıç
Çünkü içindeki cevheri bilmiyordum. @DarkLegenD gibi çıkar amaçlı değil benimkisiTeşekkür ederim canım her zaman destekçim oldun
Niye harikanı güldürüye çevirdin? 😱Kuz inşallah tv8 alır marul kafayı da kurtuluruz
Denizin macun sevgisi geldi aklıma ondan güldüm çok sever :aNiye harikanı güldürüye çevirdin? 😱
Ben birlikte programı yorumladığı arkadaşlarının tepkisini merak ediyorumDenizin macun sevgisi geldi aklıma ondan güldüm çok sever :a
Çok doğru. Kendisinin kas yapısı çok güçlüdür.Performans konularında bende Deniz'e güveniyorum. Açtığı konulardan Libidosunun ne halde olduğu anlaşılıyor
Aaaaa, beni gerçekten hiç tanıyamamışsın.Çünkü içindeki cevheri bilmiyordum. @DarkLegenD gibi çıkar amaçlı değil benimkisi
Ne güzel tanımlamışsın 🤗Kıvırcığı ne yönetmenler, ne senaristler, ne oyuncular takip ediyor, hiç hafife almayın. Can sıkıntısı diye başladı bu işe, sonradan iş sete kadar gitti, buluşmalara gitti ve en büyük zirvesi de, medya devi olan Acun Ilıcalı'dan karşılık almak oldu. Tebrikler @denizz19.
Deniz marulu çok yakında panaromada semih in hakkından anca o gelir @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @sokak sanati @eskici @Bully @MEnes @Harunnn60 @alperuz @AngelicaBen birlikte programı yorumladığı arkadaşlarının tepkisini merak ediyorum
Kaç kere diyeceğim 'TANIMIYORUM'Çok doğru. Kendisinin kas yapısı çok güçlüdür.
Aaaaa, beni gerçekten hiç tanıyamamışsın.
Kütük sıvacılar ekibinin tepkilerini merak ediyorumDeniz marulu çok yakında panaromada semih in hakkından anca o gelir @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @sokak sanati @eskici @Bully @MEnes @Harunnn60 @alperuz @Angelica
Teşekkür ederim canım işte böyle olKıvırcığı ne yönetmenler, ne senaristler, ne oyuncular takip ediyor, hiç hafife almayın. Can sıkıntısı diye başladı bu işe, sonradan iş sete kadar gitti, buluşmalara gitti ve en büyük zirvesi de, medya devi olan Acun Ilıcalı'dan karşılık almak oldu. Tebrikler @denizz19.
Tanımak istememiştin...Kaç kere diyeceğim 'TANIMIYORUM'