Aynen Mavi de sıyırtık madem abini bu kadar düşünüyorsan niye evlendinEvde degilim ama hadi kalayim biraz
Hasibe İlyasa iyi ayar verdi yemek masasinda![]()
İntikam idi ama işte aşık olduAynen Mavi de sıyırtık madem abini bu kadar düşünüyorsan niye evlendin![]()
Ayy bana aşk edebiyatı yapma şimdi Mavi haksızİntikam idi ama işte aşık oldukalbe söz geciremesinki
![]()
Tabiki Mavi haksiz be onu demiyorum neyseAyy bana aşk edebiyatı yapma şimdi Mavi haksızHasibeye bak hele
![]()
İlyas aşırı gıcık değil mi neyse onun hakkından gelse gelse Hasibem gelirTabiki Mavi haksiz be onu demiyorum neyse
Sarı giysi hiç güzel değilmiş
Siyah elbise harika![]()
Giysiye bak Hasibenin. Resmen gökkuşağiİlyas aşırı gıcık değil mi neyse onun hakkından gelse gelse Hasibem gelir![]()
Arka Sokaklara geçtim şuanGiysiye bak Hasibenin. Resmen gökkuşağiama üst modeli güzel haha
Gülizar nasıl ögrendi mevzuyu? Evdeyim şimdi açtiğımda Ali lerin kapisindaydi ama demediCemal açıklayacak mı bakalım![]()
Ali ile Cemal konuşurken duyduGülizar nasıl ögrendi mevzuyu? Evdeyim şimdi açtiğımda Ali lerin kapisindaydi ama demedi
Ali ve Mavi sahneleri boğuyor insaniAli ile Cemal konuşurken duydu![]()
Aynen artık hiç çekici gelmiyor ben Hasibe için izliyorumAli ve Mavi sahneleri boğuyor insani![]()
Ya gülmekten öldüm@Dosi düşme sahnesini gördün mü şahaneydi![]()
Gülizar öldü evet kendi isteğiyle.Ya gülmekten öldümisveçli arkadaşım bile diziyi anlamadan güldü takılı kaldı
konyali arkadasim ona tercüme edip durdu
Yanliz Gülizar kendimi öldü? CEMAL yanındaydi o sirada telefon görüşmesi yaptım bakamadim![]()
Hasibe de cılkını çıkarıyor. Yalani ortaya cikinca ne yapacakGülizar öldü evet kendi isteğiyle.Ayy Hasibem şahane yine
![]()
O yine bir çıkış yolu bulurHasibe de cılkını çıkarıyor. Yalani ortaya cikinca ne yapacak![]()