Şimdi dediğin kelepçe sahnesi geldi çok komikti ama reklama girdi bakalım nasıl kurtulacak.Herkesde hamile
Atacan ben o gaz meselesinde de çok gülmüştüm ve Birgülün kendini zincire vurduğu sahnede de![]()
Şimdi dediğin kelepçe sahnesi geldi çok komikti ama reklama girdi bakalım nasıl kurtulacak.Herkesde hamile
Atacan ben o gaz meselesinde de çok gülmüştüm ve Birgülün kendini zincire vurduğu sahnede de![]()
Messengerdeki yazimi gördünmü?
Hayır görmedim WiFi kapalıMessengerdeki yazimi gördünmü?![]()
Niye kapadin? Çok önemli değildi zaten yazdiklarimHayır görmedim WiFi kapalı![]()
Çok şarj yiyorNiye kapadin? Çok önemli değildi zaten yazdiklarim![]()
Izliyorum bendeÇok şarj yiyorHasibem yine şahane
![]()
Ayy Emrah Ne kadar iticiIzliyorum bendebaşınıda bağlamıs
![]()
Ay kıskanç.Ayy Emrah Ne kadar itici![]()
Erkek adam sözünün eri olmalıAy kıskanç.
AHA İsmet anlatti
Cemal harikaErkek adam sözünün eri olmalıİsmet doğru olanı yaptı
![]()
Kırgın Çiçeklerde Kemalim var burda da CemalimCemal harika![]()
Sende mi izliyonCamal ve Hasibe olmasa bu dizi çekilmez.Ayrıca Cemal karakterini canlandıran adamın müthiş şekilde harcandığını düşünüyorum. Umarım bir gün hakettiği yere gelir.
Aile büyükleri sebebiyle az da olsa izleme şansım oluyor.Kırgın Çiçeklerde Kemalim var burda da Cemalim
Sende mi izliyon![]()
Onu benni affette begenmistim. HARIKA OYUNCUCamal ve Hasibe olmasa bu dizi çekilmez.Ayrıca Cemal karakterini canlandıran adamın müthiş şekilde harcandığını düşünüyorum. Umarım bir gün hakettiği yere gelir.
Espritüel kötü adam karakterinin hakkını sonuna kadar verebilecek bir oyuncu ki bu dizide de izlediğim kadarıyla hakkını veriyor. Günümüzde en iyi ilk 10 oyuncuya rahat girer.Onu benni affette begenmistim. HARIKA OYUNCU
ALI SEVIYOR belidr ediyor. Mavi seviyor ama beli etmiyorAile büyükleri sebebiyle az da olsa izleme şansım oluyor.Ve yine ayrıca Ali ile Mavi'nin birbirlerini sevip sevmediklerini hala anlayamadım, her bölüm içerisinde kavga edip barışıyorlar.
![]()
Camal ile birlikte ikisine yüklenseler düzenli olarak izlerim.Hasibeyi öne çıkarsınlar ya reytingli kadını harcıyorlar![]()
Zaten hep öyleCamal ile birlikte ikisine yüklenseler düzenli olarak izlerim.![]()