Ya normal dizi olsa bukadar trajik olaylara mendillerle ağlardık belki ama tövbe tövbe nelere gülüyoruzO yine bir çıkış yolu bulurHahaha Monüde ne var dedi koptuk evde
![]()
O Hocaya ne sordu tam anlamadim. Ne olursa abdest almak caizmidir diye sordu ?
Ya normal dizi olsa bukadar trajik olaylara mendillerle ağlardık belki ama tövbe tövbe nelere gülüyoruzO yine bir çıkış yolu bulurHahaha Monüde ne var dedi koptuk evde
![]()
Orayı ben de tam anlayamadımYa normal dizi olsa bukadar trajik olaylara mendillerle ağlardık belki ama tövbe tövbe nelere gülüyoruz
O Hocaya ne sordu tam anlamadim. Ne olursa abdest almak caizmidir diye sordu ?
Sonra internetten bakarimOrayı ben de tam anlayamadımMezarlık sahnesi süperdi
![]()
Yeminle Hasibe olmasa bu diziyi izlememSonra internetten bakarim![]()
bu dizinin fragmanini hazirlayanlar bir is bilmiyorlarGüzel bir bölüm gibi![]()
Kırgın Çiçekler gibi değil aynen fragman beceremiyor bunlar pekbu dizinin fragmanini hazirlayanlar bir is bilmiyorlaren güzel sahneleri koyar insan, Gülizarin cenaze sahnesi mesela tabut tasima yada Hasibenin imamin ustune dusmesi fragmanda olmaliydi
![]()
imam sahnesini izledimde yine anlamadim Hasibe ne soruyorKırgın Çiçekler gibi değil aynen fragman beceremiyor bunlar pekMesela kaza ile ilgili bir şey verilmemeli bence ya da kaza görüntüsü verilmeli.
![]()
Yarın unutmazsam bir bakar söylerimimam sahnesini izledimde yine anlamadim Hasibe ne soruyor![]()
Geçen hafta izleyemedim özetiyle tamamlıyorumizliyorum özeti![]()
çicek kısmida guldurdu ve Birgul evin küçük kızıYırttı ya laa![]()
Bir de flört ediyor evin küçük kızıçicek kısmida guldurdu ve Birgul evin küçük kızı![]()
öyle deme, işte herkesin gönül aşkı ayrı 😉Bir de flört ediyor evin küçük kızıhayatımda gördüğüm en güzel kadın dedi .ss deme ki daha önce kadın görmememiş
![]()