Emre Ozansoy
Moderatör
YENİ BÖLÜM FRAGMANI
Bu dizideki ürün yerleştirme ne hiç denk gelmedim başında yazıyı görüyorum.Esra saf mısın? Neden gece senin orada kaldığını bilmesin Ozan...
Bende hiç denk gelmiyorum.Bu dizideki ürün yerleştirme ne hiç denk gelmedim başında yazıyı görüyorum.
Burada daha iyi Baraj’da itici geliyordu karakterinden dolayı.
Baraj'da da iyiydi ama burada cidden daha iyi.Burada daha iyi Baraj’da itici geliyordu karakterinden dolayı.
Ay hadi inşallah, gerçek zenginlwr gibi yurt dışına gitsinBaraj'da da iyiydi ama burada cidden daha iyi.Umarım bir kaç bölüm sonra göndermezler bir yere.
Sen nereden çıktın be şimdi.Ay hadi inşallah, gerçek zenginlwr gibi yurt dışına gitsin
Dizi bitsin komple Cuma’ya Kanunsuz Topraklar yakışır.Baraj'da da iyiydi ama burada cidden daha iyi.Umarım bir kaç bölüm sonra göndermezler bir yere.
Kork benden hep burdaydımSen nereden çıktın be şimdi.
Ben onu Perşembe'ye bekliyorum.Dizi bitsin komple Cuma’ya Kanunsuz Topraklar yakışır.
Çınar'a laf ettiğin sürece spoiler veririm sürekli.Kork benden hep burdaydımAma spoi yemek istemiyorum çok yorum yaparsan giderim de kulağım çınlarsa bilemem
MF devam eder Perşembe.Ben onu Perşembe'ye bekliyorum.
------
Çınar'a laf ettiğin sürece spoiler veririm sürekli.
Cuma günü Barbaroslar gelirse sıkıntı olur Kanunsuz Topraklar için, o yüzden en iyisi perşembe.MF devam eder Perşembe.
Aman neyse neyin ne olduğunu herkes biliyor EsZan da başlıyor, o sarı lale ve ablası mı ikizi mi neyse o da kuduruyorBen onu Perşembe'ye bekliyorum.
------
Çınar'a laf ettiğin sürece spoiler veririm sürekli.
EsZan kadar başınıza taş düşsün.Aman neyse neyin ne olduğunu herkes biliyor EsZan da başlıyor, o sarı lale ve ablası mı ikizi mi neyse o da kuduruyor
+MenZümEsZan kadar başınıza taş düşsün.
Başkanlık seçimi var, kaçırma.+MenZüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?