Saflar, hadi inş romantik komedi yaparlar da batarEntrikayı beceremiyor senaristler zaten yasak elmayı örnek alsalardı keşke
Saflar, hadi inş romantik komedi yaparlar da batarEntrikayı beceremiyor senaristler zaten yasak elmayı örnek alsalardı keşke
Cuma tvde büyük boşluk var kokuşmuş arka sokaklar ve trajedi p.rnosu kırmızı oda at koşturuyorSaflar, hadi inş romantik komedi yaparlar da batar
İkisi de harika çatlayınCuma tvde büyük boşluk var kokuşmuş arka sokaklar ve trajedi p.rnosu kırmızı oda at koşturuyordizi şartt bugüne
Kırmızı odanın neyi harikaİkisi de harika çatlayın
Her şeyiKırmızı odanın neyi harikaEn son boncuğun sahnelerini netten izliyodum
Başrol koltuğundan kalkarsa daha da güzelleşirHer şeyi
Aman aman kim geçsin, Hande Reçel miBaşrol koltuğundan kalkarsa daha da güzelleşir
Onu demek şstemedim başrol hep koltuğunda oturuyo onu demek istedimAman aman kim geçsin, Hande Reçel mi
Haa yazık kadıncağız ekmek parasının peşinde zor oluyordur o kadar oturmakOnu demek şstemedim başrol hep koltuğunda oturuyo onu demek istedim
Ne kadar para kazanıyo acabaHaa yazık kadıncağız ekmek parasının peşinde zor oluyordur o kadar oturmak
Baya kazanıyodur o kadar hastadanNe kadar para kazanıyo acaba
Başrol rolünü sen de ben de oynayabilirdik Binnur oturuyor arada içinden konuşuyor dışından vah vah diyor falanBaya kazanıyodur o kadar hastadan
Acaba yanıltmacamı
Görme tamamda ama duyma olmaz gibi?Yanıltmaca değildir de inşAllah Esra Mertle Çağlayı görüyordur yaaa
Görme tamamda ama duyma olmaz gibi?
Bu işi Musa çözer gibime geliyorHem Çağla'nın hamile olduğunu sanmıyorum. Uydurmuşta olabilir. Öyleyse zaten çok uzamaz yalanı.
Kız madem izliyon yorumlaşalımÇağle kesin hamilee değil ona bende inanmıyorum ya duymaz olmaz belli Esra uzakta biraz bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?