Emre Ozansoy
Moderatör
Resmen özel çaba harcamışlar. Yeni dizileri çok merak ediyorum artık.Güzel başlayan bir dizinin anca bu kadar içine edilebilirdi ya dün azıcık bakındım da dizi farklı yerlere kaymış
Evet yaz sezonu bittiği için böyle yapıyorlar kışın da devam etsin diye ama eski haliyle daha güzeldi ya böyle farklı bir hikaye izliyor gibiyim cok bakmadım zaten eski bir dizi açıp izledimResmen özel çaba harcamışlar. Yeni dizileri çok merak ediyorum artık.
İki reyting uğruna saçma sapan şeyler ama bugün çok ciddi bir düşüş yaşamış, devamı gelir umarım.Evet yaz sezonu bittiği için böyle yapıyorlar kışın da devam etsin diye ama eski haliyle daha güzeldi ya böyle farklı bir hikaye izliyor gibiyim cok bakmadım zaten eski bir dizi açıp izledim
İmkânsız derken beni dizilerin hiç biri sarmıyor gönül dağına bile başlayamadım daha☺İki reyting uğruna saçma sapan şeyler ama bugün çok ciddi bir düşüş yaşamış, devamı gelir umarım.Bu giderse İmkansız izler miyiz?
![]()
Şurada tüm bilgileri var.İmkânsız derken beni dizilerin hiç biri sarmıyor gönül dağına bile başlayamadım daha☺
Kesin ya bir kaç bölüm önce final yapsalardı tadında bitirselerdi olmaz mıydı sanki☺İzleyemeden final yapıcak herhalde bu dizi![]()
Senaryo bozulana kadar devam ederKesin ya bir kaç bölüm önce final yapsalardı tadında bitirselerdi olmaz mıydı sanki☺
O zaman vaktini harcama sadece onları izle.Bu diziyi artık mahalle sahneleri ve Burak Yörük için izliyorum, yoksa izlenecek bir tarafı kalmadı.
Onları sadece izlemenin bir anlamı kalmaz ki.O zaman vaktini harcama sadece onları izle.![]()
Bi anlamı da kalmıyıversin o vakte neler neler izlersin.Onları sadece izlemenin bir anlamı kalmaz ki.![]()
Rolü yok kiReyhan umarım temelli gitmiyordur. 😱