Yakışır vallaÇağla'yı Yasak Elma'ya alalım.@cookies
Biran yerine o da gelebilirdi.Yakışır valla![]()
Süründürürler benceBiran yerine o da gelebilirdi.Burada iyi planlar yapmaya başladı, ama umarım gelecek bölüm çıkar ortaya oyunu.
![]()
Bu haliyle cidden daha çok sevildi gibi, yarın reytinglerde yükseliş yaşayacak.Etikete bakacak olursak ucuz hamlelerle reyting kasacaklar, neyse zaten artık zirvesini yaşar sonra da gümmm.![]()
İnsanlar ucuz entrika seviyor ama patladığını da görücez inş.Bu haliyle cidden daha çok sevildi gibi, yarın reytinglerde yükseliş yaşayacak.İmkansız'da ay sonunda perşembe'ye gelir.
![]()
Patlamasını bende istiyorum, çünkü Burak Yörük beyciğim daha fazla harcansın istemiyorum.İnsanlar ucuz entrika seviyor ama patladığını da görücez inş.Hazal - Perşembe de olsa (Aşk-ı Memnu, Bizim Hikaye) Hazal - Cuma da olsa (Adını Feriha Koydum) sıkıntı olmaz tabii.
![]()
Evet artık seneye başka kıytırık yaz dizisine.Patlamasını bende istiyorum, çünkü Burak Yörük beyciğim daha fazla harcansın istemiyorum.Hangi gün olursa olsun Hazal, Buğra ve Ozan damga vuracak ama perşembe hazır Barbaroslar patlamışken fırsatı kaçırmamak gerek.
![]()