sen değil siz diyeceksin biz safiye sultanız unuttun galibaSana mı soracam hödük
sen değil siz diyeceksin biz safiye sultanız unuttun galibaSana mı soracam hödük
Ayy yine Safiye'ye bağladı konuyu O öldü hem alış artıksen değil siz diyeceksin biz safiye sultanız unuttun galiba
o ölebilir bayrağı fetö amca devraldı bizden öğrendiği taktiklerle darbe yapıyorAyy yine Safiye'ye bağladı konuyu O öldü hem alış artık
Aman tanrım konuyu nereye bağladı iyi geceler patatesçiko ölebilir bayrağı fetö amca devraldı bizden öğrendiği taktiklerle darbe yapıyor
dur daha hazala gelen otelde çalışma teklifini konuşmadıkAman tanrım konuyu nereye bağladı iyi geceler patatesçik
Hazal, Kösem olsaydı dizi 7 Reyting alırdıdur daha hazala gelen otelde çalışma teklifini konuşmadık
haa evet çiğdem de brezilyada doğsa adriana lima olurduHazal, Kösem olsaydı dizi 7 Reyting alırdı
hayat nasıl kaza yapıyor bee
Yap amaz mi o insan değil mi.sshayat nasıl kaza yapıyor bee
Ben de etiketleyince soyundu sandıydım.
o kadar çiğdemle takıldın artık kafanda fantezi yapıp kendin soyabilmen lazımBen de etiketleyince soyundu sandıydım.
Hep böyle umutlandırıp yarıda bırakıyorsun.o kadar çiğdemle takıldın artık kafanda fantezi yapıp kendin soyabilmen lazım
ya ben 3 bölüm geride kaldım inşallah size yetişcem