sen değil siz diyeceksin biz safiye sultanız unuttun galibaSana mı soracam hödük![]()
sen değil siz diyeceksin biz safiye sultanız unuttun galibaSana mı soracam hödük![]()
Ayy yine Safiye'ye bağladı konuyusen değil siz diyeceksin biz safiye sultanız unuttun galiba![]()
o ölebilir bayrağı fetö amca devraldı bizden öğrendiği taktiklerle darbe yapıyorAyy yine Safiye'ye bağladı konuyuO öldü hem alış artık
![]()
Aman tanrım konuyu nereye bağladı iyi geceler patatesçiko ölebilir bayrağı fetö amca devraldı bizden öğrendiği taktiklerle darbe yapıyor![]()
dur daha hazala gelen otelde çalışma teklifini konuşmadıkAman tanrım konuyu nereye bağladı iyi geceler patatesçik![]()
Hazal, Kösem olsaydı dizi 7 Reyting alırdıdur daha hazala gelen otelde çalışma teklifini konuşmadık![]()
haa evet çiğdem de brezilyada doğsa adriana lima olurduHazal, Kösem olsaydı dizi 7 Reyting alırdı![]()
hayat nasıl kaza yapıyor bee
Yap amaz mi o insan değil mi.sshayat nasıl kaza yapıyor bee![]()
Ben de etiketleyince soyundu sandıydım.
o kadar çiğdemle takıldın artık kafanda fantezi yapıp kendin soyabilmen lazımBen de etiketleyince soyundu sandıydım.![]()
Hep böyle umutlandırıp yarıda bırakıyorsun.o kadar çiğdemle takıldın artık kafanda fantezi yapıp kendin soyabilmen lazım![]()
ya ben 3 bölüm geride kaldım inşallah size yetişcem