Ay yuh Burak Deniz'in ne güzel Büşra Develi ile ilişkisi var ne evlenmesiFragman ne güzel olmuş. Hayat ile Murat gerçekte evlenmeli bence, çok yakışıyorlar.
@xemrexxx @MayısKralı @vadikızı @cookies
Büşra Develi kimdi ya? Kirpiklerin uyumuna bak ama.Ay yuh Burak Deniz'in ne güzel Büşra Develi ile ilişkisi var ne evlenmesi
Bugün tekrarına denk geldim de Hande Erçel baya güzelleşmiş, çok taş olmuş
TKY'deki rol arkadaşı Çok uyumlularBüşra Develi kimdi ya? Kirpiklerin uyumuna bak ama.
Bizim sayemizde.
TKY'deki rol arkadaşı Çok uyumlular
Aman sizle ne alakası var
Handede ekin mertle sevgiliBüşra Develi kimdi ya? Kirpiklerin uyumuna bak ama.
Bizim sayemizde.
Evet onu da biliyorum geçenlerde fotoğrafları vardı yine Ama yapımcı yasakları varmış ikisinin deHandede ekin mertle sevgili
Sıfır uyum. Bu kız şimdi Tatlı İntikam'da oynamıyor mu?TKY'deki rol arkadaşı Çok uyumlular
Aman sizle ne alakası var
Gerçekten mi? O adam 1.90 vardır kız kısa yine uyum göremedim.Handede ekin mertle sevgili
İtici kız. Bir türlü kavuşamadılar bu kız yüzünden adama pasta yapıp kandırıyor Tatlı İntikam'da.Aynen orda oynuyor
Hahaha bak bu iyiydi işte
İtici değil bence çok güzel ya Duru bir güzelliği varİtici kız. Bir türlü kavuşamadılar bu kız yüzünden adama pasta yapıp kandırıyor Tatlı İntikam'da.
Peki sen öyle diyorsan öyle olsun.İtici değil bence çok güzel ya Duru bir güzelliği var
O kadar da değil ama Çiğdem'in de kendine has doğal bir güzelliği var.
Ben zaten o kızı biraz @Çiğdem-'e benzetiyorum.
hahaha yanakların tombişliği açısından benzerliğimiz olabilir birde giresunlu olmamız olabilir ama sadece bukadar bende sadece yanaklar hafif tombik doğuştan ama o kız sadece yanaklar değil bildiğin balon gibi ben onun kadar şişko değilim hatta biraz kilo verdim bile o kız çok şişko
ay senin gibi sıska mı olsun çirkin mi olsun gül gibi kız handehahaha yanakların tombişliği açısından benzerliğimiz olabilir birde giresunlu olmamız olabilir ama sadece bukadar bende sadece yanaklar hafif tombik doğuştan ama o kız sadece yanaklar değil bildiğin balon gibi ben onun kadar şişko değilim hatta biraz kilo verdim bile o kız çok şişko
ay @Çiğdem- in doğal bir güzelliği var aşırı doğal böyle hayvan gübresi gibiO kadar da değil ama Çiğdem'in de kendine has doğal bir güzelliği var.
hahaha yanakların tombişliği açısından benzerliğimiz olabilir birde giresunlu olmamız olabilir ama sadece bukadar bende sadece yanaklar hafif tombik doğuştan ama o kız sadece yanaklar değil bildiğin balon gibi ben onun kadar şişko değilim hatta biraz kilo verdim bile o kız çok şişko
Burada kaynatacağınıza aşkı iliklerinizde hissedeceğiniz diğer diziye de gelseniz keşke.ay senin gibi sıska mı olsun çirkin mi olsun gül gibi kız hande
ay @Çiğdem- in doğal bir güzelliği var aşırı doğal böyle hayvan gübresi gibi