Kurt Seyit'in veya Maral'ın da vardı ama tamamlayamadılar. Önemli olan reytinglerin düşmemesi, ama daha şimdiden pes etti. Bu arada ben @mrt-06'nın akbaba gibi atılmasını bekliyordum, sen sürpriz oldun.
Ee bizde Show'cuyuz yani
Kurt Seyit'in veya Maral'ın da vardı ama tamamlayamadılar. Önemli olan reytinglerin düşmemesi, ama daha şimdiden pes etti. Bu arada ben @mrt-06'nın akbaba gibi atılmasını bekliyordum, sen sürpriz oldun.
Ama doğruya doğru. Kasım'a kadar devam ederse o da Hande Erçel'in fanlarının bastırması sayesinde olur, tabii onlar da diğer dizilere kaçmadıysa.Ee bizde Show'cuyuz yaniShowculuk dayanışması.
Ama doğruya doğru. Kasım'a kadar devam ederse o da Hande Erçel'in fanlarının bastırması sayesinde olur, tabii onlar da diğer dizilere kaçmadıysa.
Siz öyle sanın.O kadarda değil yani koskoca yaz idare etmiş hemen bitirmez en az Ocak dediğm gibi.
Açtım konusunuDizinin senaryo kısmına 16. bölüm itibariyle Makbule Kosif Eda Tezcan ikili geliyormuş. İzliyor muyuz @mrt-06 @ozgur2113
Oha ben nasıl kaçırmışım haberi görmedim.Açtım konusunuO değil de fanlar makbuşu sevmiş hemen baya övüyorlar2 bölüm sonra görürüz onları
O ikili baya iyi ya KM'de ve Seviyor Sevmiyor'da iyilerdi zaten ne olduysa onlar gittikten sonra olduOha ben nasıl kaçırmışım haberi görmedim.En son Aksel Bonfil ile Hakan Bonomo ikiliside vardı onlar hikaye kısmını oluşturuyordu sanırım yine varlarsa eğer Makbuş çok göze batmaz ordan kurtarır biraz.
Diziye hakim değilim ama biraz netten bakabilirsem izlicem.O ikili baya iyi ya KM'de ve Seviyor Sevmiyor'da iyilerdi zaten ne olduysa onlar gittikten sonra oldu
Makbuş çıldırtacak fanları bence
Şimdi aklıma geldi hazır İDE final yapıyor, Aşk Laftan Anlamaz'ı Cumartesi'ye alayım mı? Şuan çok mantıklı geldi.Diriliş başlarsa iyice çöker Cumartesi bomboş gün dizinin hazırda 5 reytinglik kitlesi var sonuçta. @MayısKralı @denizz19 @xemrexxx
Hem hafta sonu böyle diziler için en mantıklısı ertesi günü de tatil, bir an önce vakit kaybedilmeden yapılsın.Fanlar bunu istiyor zaten çok mantıklı olur ve de yeni bir dizi çalışması varmış oda Çarşamba olsun.
Hem hafta sonu böyle diziler için en mantıklısı ertesi günü de tatil, bir an önce vakit kaybedilmeden yapılsın.
Ay Yapım'la olan yeni dramamızı mı diyorsun.
Ben Suavi bey'in röportajından bunu çıkarmıştım Oya Doğan'a yeni bir kadın draması üzerinde çalışıyoruz gibi bir şey demişti. Ömür hanım ne zaman dedi ki?Evet, Ömür Sabuncuoğlu açıklamıştı.
ALA Cumartesiye gelse çok rahat 5 üstü alır.Şimdi aklıma geldi hazır İDE final yapıyor, Aşk Laftan Anlamaz'ı Cumartesi'ye alayım mı? Şuan çok mantıklı geldi.Diriliş başlarsa iyice çöker Cumartesi bomboş gün dizinin hazırda 5 reytinglik kitlesi var sonuçta. @MayısKralı @denizz19 @xemrexxx
Demin İDE final konusunu görünce direkt aklıma dank etti, keşke sezon başından Cumartesi'ne alsalardı şuan zirvedeydi.ALA Cumartesiye gelse çok rahat 5 üstü alır.
bence size kıymalıayy kıyamam niye şok oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?