Show Aşk Laftan Anlamaz - Dizi Yorumları

Ama doğruya doğru. Kasım'a kadar devam ederse o da Hande Erçel'in fanlarının bastırması sayesinde olur, tabii onlar da diğer dizilere kaçmadıysa.

O kadarda değil yani koskoca yaz idare etmiş hemen bitirmez en az Ocak dediğm gibi.

Dizinin senaryo kısmına 16. bölüm itibariyle Makbule Kosif Eda Tezcan ikili geliyormuş. İzliyor muyuz @mrt-06 @ozgur2113

Açtım konusunu
O değil de fanlar makbuşu sevmiş hemen baya övüyorlar
2 bölüm sonra görürüz onları
Oha ben nasıl kaçırmışım haberi görmedim.
En son Aksel Bonfil ile Hakan Bonomo ikiliside vardı onlar hikaye kısmını oluşturuyordu sanırım yine varlarsa eğer Makbuş çok göze batmaz ordan kurtarır biraz.

O ikili baya iyi ya KM'de ve Seviyor Sevmiyor'da iyilerdi zaten ne olduysa onlar gittikten sonra oldu

Makbuş çıldırtacak fanları bence

O ikili baya iyi ya KM'de ve Seviyor Sevmiyor'da iyilerdi zaten ne olduysa onlar gittikten sonra oldu

Makbuş çıldırtacak fanları bence
Diziye hakim değilim ama biraz netten bakabilirsem izlicem.
Km'de Bah'dan çok fazla alıntı sahneler vardı bakalım yine ucuz sahnelere kaçıcak mı.

Şimdi aklıma geldi hazır İDE final yapıyor, Aşk Laftan Anlamaz'ı Cumartesi'ye alayım mı? Şuan çok mantıklı geldi.
Diriliş başlarsa iyice çöker Cumartesi bomboş gün dizinin hazırda 5 reytinglik kitlesi var sonuçta. @MayısKralı @denizz19 @xemrexxx

Fanlar bunu istiyor zaten çok mantıklı olur ve de yeni bir dizi çalışması varmış oda Çarşamba olsun.

Fanlar bunu istiyor zaten çok mantıklı olur ve de yeni bir dizi çalışması varmış oda Çarşamba olsun.
Hem hafta sonu böyle diziler için en mantıklısı ertesi günü de tatil, bir an önce vakit kaybedilmeden yapılsın.

Ay Yapım'la olan yeni dramamızı mı diyorsun.