Kız bana böyle film önersene bu arada2 bucuğa kadar dayanırız inş şimdirik forumu terk etmeyin
Kız bana böyle film önersene bu arada2 bucuğa kadar dayanırız inş şimdirik forumu terk etmeyin
Umarım Çağatay - Hande olur, ikisi de bizim oyuncularımız, bizim muhteşem bir biz oluşumu olur böylece.koca gözlü kız sevgilileriyle @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı koalisyonunu çatlatıyor @mrt-06 @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @eskici @Aserat @Forumdash şimdi de çağatayla
Ekli dosyayı görüntüle 52153 Ekli dosyayı görüntüle 52154 Ekli dosyayı görüntüle 52155
İKİ SEVMEDİĞİM İTİCİ İNSAN TENCERE KAPAK OLMUŞLAR AYOLkoca gözlü kız sevgilileriyle @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı koalisyonunu çatlatıyor @mrt-06 @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @eskici @Aserat @Forumdash şimdi de çağatayla
Ekli dosyayı görüntüle 52153 Ekli dosyayı görüntüle 52154 Ekli dosyayı görüntüle 52155
koca gözlü kız sevgilileriyle @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı koalisyonunu çatlatıyor @mrt-06 @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @eskici @Aserat @Forumdash şimdi de çağatayla
İKİ SEVMEDİĞİM İTİCİ İNSAN TENCERE KAPAK OLMUŞLAR AYOL
sevmiyormuş akşam eve çağırsa koşarak gidersin çağatayya bu kızın sevgilisi ekin mert daymaz ayrıldımı yoksa önce tolga sarıtaş ile
şimdide çağatay ilemi eğlenmiş
sevmiyormuş akşam eve çağırsa koşarak gidersin çağatay
Hande Erçel en iyi oyuncu seçilmiş konusunu aç da biraz bizlenelim.
Kız için işte katlanıyoz. Kızda bir anlatıyo ayıla bayıla.ayy hiç bulaşma bence @xemrexxx in tuhaf dizilerinden yakında biticek
Kiz sen de orta yaşli bir insansin yakinda sen de ölücen yani biticenayy hiç bulaşma bence @xemrexxx in tuhaf dizilerinden yakında biticek
Adam 2 sezondur izlediği diziyi bırakıp 2 aya kalmadan bitecek olan diziyi mi izlesin yani?@xemrexxx bizi satıp o diziye mi gittin? 😱 Bizi satanların sonunu görüp ders çıkarman gerekirken nasıl böyle bir cürrette bulunursun, maalesef ki sana da beddua edeceğim!
Adam 2 sezondur izlediği diziyi bırakıp 2 aya kalmadan bitecek olan diziyi mi izlesin yani?
Kurt Seyit'in veya Maral'ın da vardı ama tamamlayamadılar. Önemli olan reytinglerin düşmemesi, ama daha şimdiden pes etti. Bu arada ben @mrt-06'nın akbaba gibi atılmasını bekliyordum, sen sürpriz oldun.Bu diziyle en az 26 bölümlük anlaşma var Yeni yılı bulur yani