Meryem kartlaştı artık bence güzellikte de flop.Oyunculuk olarak flop dedik fiziğe laf yok.mesela Meryemde güzellik olarak flop.
![]()
Fox logosunu ne kadar igrençleştirdim fark ettin mi?
Meryem kartlaştı artık bence güzellikte de flop.Oyunculuk olarak flop dedik fiziğe laf yok.mesela Meryemde güzellik olarak flop.
![]()
Bu dizinin konusundan nasil meryoşa geçtiniz ayy resmen bnm taktiklerim. .ss @Çiğdem-Meryem kartlaştı artık bence güzellikte de flop.
Fox logosunu ne kadar igrençleştirdim fark ettin mi?![]()
Haikatten resmen Emre gibi olduk Tövbe 😱 @sokak sanatiBu dizinin konusundan nasil meryoşa geçtiniz ayy resmen bnm taktiklerim. .ss @Çiğdem-
Meryem kartlaştı artık bence güzellikte de flop.
Fox logosunu ne kadar igrençleştirdim fark ettin mi?![]()
Normalfir tabi ben bir markayim. Baßka kime özeniceniz hele sokak totosu en sevdigi oyuncy beros yani profili düşük adaminHaikatten resmen Emre gibi olduk Tövbe 😱 @sokak sanati
Haikatten resmen Emre gibi olduk Tövbe 😱 @sokak sanati
Nasıl yani sen şimdi Emre'ye tek hücreli bir canlı mı demek istedin? 😱Yok Konu emre'nin bakterileri ile dolu sorun konuda yani.![]()
Şov dizisi konusuna bakterili dedi sen ona mi takikdinNasıl yani sen şimdi Emre'ye tek hücreli bir canlı mı demek istedin? 😱
Bu Umut'a emeklilik de fazla aslında yakın zamanda çaylak üyeliğe düşüreceğiz.Şov dizisi konusuna bakterili dedi sen ona mi takikdin![]()
Bizce kellesi alinmali ve ibret i alem icin bannera konmaliBu Umut'a emeklilik de fazla aslında yakın zamanda çaylak üyeliğe düşüreceğiz.![]()
Bu Umut'a emeklilik de fazla aslında yakın zamanda çaylak üyeliğe düşüreceğiz.![]()
Münasiptir.Bizce kellesi alinmali ve ibret i alem icin bannera konmali![]()
İlk darbe girişiminde seni de sileceğiz boşuna emekten bahsetme.Çok emek verdim yönetime. Bunu kimse yapamaz.![]()
Münasiptir.
İlk darbe girişiminde seni de sileceğiz boşuna emekten bahsetme.![]()
Beni sahalara döndürtme![]()
emekli moruk gibi görünüyorsun ama atacan ve kaandan daha fazla yetkin vardıMünasiptir.
İlk darbe girişiminde seni de sileceğiz boşuna emekten bahsetme.![]()
emekli moruk gibi görünüyorsun ama atacan ve kaandan daha fazla yetkin vardı![]()
Boş yapma.Beni sahalara döndürtme![]()
Artık zavallı bir emekli parçası.emekli moruk gibi görünüyorsun ama atacan ve kaandan daha fazla yetkin vardı![]()
emekliliği bırakıcaksın ozaman bastonunu at ve geri dön sahalaraİğrenç bir yorum.
Onlar zaten renk değiştirmeye alışıklar. Penguen gibiler.![]()
emekliliği bırakıcaksın ozaman bastonunu at ve geri dön sahalara![]()
![]()
![]()
Bakarız canım. Yönetimde akşama vs görürsem dönerim.![]()
bu forum çökmeyecekmiydi ayoll başımıza yıkılmadan kaçalımBoş yapma.
Artık zavallı bir emekli parçası.![]()
23.30'da çökecekmiş.bu forum çökmeyecekmiydi ayoll başımıza yıkılmadan kaçalım![]()
![]()
![]()