Kız bana böyle film önersene bu arada2 bucuğa kadar dayanırız inş şimdirik forumu terk etmeyin![]()
![]()
Kız bana böyle film önersene bu arada2 bucuğa kadar dayanırız inş şimdirik forumu terk etmeyin![]()
![]()
Umarım Çağatay - Hande olur, ikisi de bizim oyuncularımız, bizim muhteşem bir biz oluşumu olur böylece.koca gözlü kız sevgilileriyle @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı koalisyonunu çatlatıyor@mrt-06 @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @eskici @Aserat @Forumdash şimdi de çağatayla
Ekli dosyayı görüntüle 52153 Ekli dosyayı görüntüle 52154 Ekli dosyayı görüntüle 52155
İKİ SEVMEDİĞİM İTİCİ İNSAN TENCERE KAPAK OLMUŞLAR AYOLkoca gözlü kız sevgilileriyle @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı koalisyonunu çatlatıyor@mrt-06 @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @eskici @Aserat @Forumdash şimdi de çağatayla
Ekli dosyayı görüntüle 52153 Ekli dosyayı görüntüle 52154 Ekli dosyayı görüntüle 52155
koca gözlü kız sevgilileriyle @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı koalisyonunu çatlatıyor@mrt-06 @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @eskici @Aserat @Forumdash şimdi de çağatayla
İKİ SEVMEDİĞİM İTİCİ İNSAN TENCERE KAPAK OLMUŞLAR AYOL![]()
sevmiyormuş akşam eve çağırsa koşarak gidersin çağatayya bu kızın sevgilisi ekin mert daymaz ayrıldımı yoksa önce tolga sarıtaş ile
şimdide çağatay ilemi eğlenmiş![]()
sevmiyormuş akşam eve çağırsa koşarak gidersin çağatay![]()
Hande Erçel en iyi oyuncu seçilmiş konusunu aç da biraz bizlenelim.
Kız için işte katlanıyoz.
Adam 2 sezondur izlediği diziyi bırakıp 2 aya kalmadan bitecek olan diziyi mi izlesin yani?@xemrexxx bizi satıp o diziye mi gittin? 😱 Bizi satanların sonunu görüp ders çıkarman gerekirken nasıl böyle bir cürrette bulunursun, maalesef ki sana da beddua edeceğim!
Adam 2 sezondur izlediği diziyi bırakıp 2 aya kalmadan bitecek olan diziyi mi izlesin yani?![]()
Kurt Seyit'in veya Maral'ın da vardı ama tamamlayamadılar. Önemli olan reytinglerin düşmemesi, ama daha şimdiden pes etti. Bu arada ben @mrt-06'nın akbaba gibi atılmasını bekliyordum, sen sürpriz oldun.Bu diziyle en az 26 bölümlük anlaşma varYeni yılı bulur yani
![]()