duyuru yap profilinden forumu yavas yavas terk etsinler23.30'da çökecekmiş.
duyuru yap profilinden forumu yavas yavas terk etsinler23.30'da çökecekmiş.
Zaten Ozan söylemişti 23.30'da çökeceğini bana düşmez artık.duyuru yap profilinden forumu yavas yavas terk etsinler
aa benim aklımda 23:00 diye kalmış oyüzdenZaten Ozan söylemişti 23.30'da çökeceğini bana düşmez artık.
Forum çökerken üstüne inşallah @eskici düşer de ezilirsinbu forum çökmeyecekmiydi ayoll başımıza yıkılmadan kaçalım
Neyse forum cökerken sokak totosu ve tüm mesajlarini silmeyi unutmaİyi ki @destere yok hepimizin pestili çıkardı.
Höstttt sen kimsin de bize emir veriyorsun.Neyse forum cökerken sokak totosu ve tüm mesajlarini silmeyi unutma
Çökmesine son 4 dk çoook korkuyorum Çiğdem abla ya bize bişey olursaaa benim aklımda 23:00 diye kalmış oyüzden
korkma cnm @mrt-06 atacanın sırtına atla o seni taşırÇökmesine son 4 dk çoook korkuyorum Çiğdem abla ya bize bişey olursa
Doğru söylüyosun 😱korkma cnm @mrt-06 atacanın sırtına atla o seni taşır
Doğru söylüyosun 😱
Atacan abi ben senden küçüğüm koru beni sev beni kurtar beni
ayy çökücekse çöksün artık strese girdim vlla kasabada kasırga gelirken evde duran kişiler gibi oldukTaşırım tabisi doktora ihtiyacımız olabilir. @cookies
Helal olsun.Son 1.5 dk Hakkını helal et
Kiz destere bence foruma girmeye çalisiyor totisu engelliyor çöküşüayy çökücekse çöksün artık strese girdim vlla kasabada kasırga gelirken evde duran kişiler gibi olduk
Totoş @mrt-06 forumun saati normal saatten 3 saat geriydi hala öyle mi yani 02.30 da çökmesin @Çiğdem-Bende strese girdim hala göçmedik .ss
Helal olsun.
Ayrıca Hande Erçel'in Show TV Facebook sayfasında yaptığı canlı yayın 100 bin beğeniyi geçmiş flop diyenler utansın. @xemrexxx @sokak sanati
Bende strese girdim hala göçmedik .ssayy çökücekse çöksün artık strese girdim vlla kasabada kasırga gelirken evde duran kişiler gibi olduk
Fikrim yok.
Forum çöktü mü noldu nerde bu millet ?
Hoş çökse bende yazamazdım
2 bucuğa kadar dayanırız inş şimdirik forumu terk etmeyin