Show Aşk Laftan Anlamaz - Dizi Yorumları

Kurt Seyit'in veya Maral'ın da vardı ama tamamlayamadılar. Önemli olan reytinglerin düşmemesi, ama daha şimdiden pes etti. Bu arada ben @mrt-06'nın akbaba gibi atılmasını bekliyordum, sen sürpriz oldun. :A

Ee bizde Show'cuyuz yani :A Showculuk dayanışması. :D

Dizinin senaryo kısmına 16. bölüm itibariyle Makbule Kosif Eda Tezcan ikili geliyormuş. İzliyor muyuz @mrt-06 @ozgur2113 :A:A

Açtım konusunu :F O değil de fanlar makbuşu sevmiş hemen baya övüyorlar :F 2 bölüm sonra görürüz onları :A
Oha ben nasıl kaçırmışım haberi görmedim. :D:D En son Aksel Bonfil ile Hakan Bonomo ikiliside vardı onlar hikaye kısmını oluşturuyordu sanırım yine varlarsa eğer Makbuş çok göze batmaz ordan kurtarır biraz. :A

Oha ben nasıl kaçırmışım haberi görmedim. :D:D En son Aksel Bonfil ile Hakan Bonomo ikiliside vardı onlar hikaye kısmını oluşturuyordu sanırım yine varlarsa eğer Makbuş çok göze batmaz ordan kurtarır biraz. :A
O ikili baya iyi ya KM'de ve Seviyor Sevmiyor'da iyilerdi zaten ne olduysa onlar gittikten sonra oldu :F

Makbuş çıldırtacak fanları bence :A

O ikili baya iyi ya KM'de ve Seviyor Sevmiyor'da iyilerdi zaten ne olduysa onlar gittikten sonra oldu :F

Makbuş çıldırtacak fanları bence :A
Diziye hakim değilim ama biraz netten bakabilirsem izlicem. :D:D Km'de Bah'dan çok fazla alıntı sahneler vardı bakalım yine ucuz sahnelere kaçıcak mı. :A

Şimdi aklıma geldi hazır İDE final yapıyor, Aşk Laftan Anlamaz'ı Cumartesi'ye alayım mı? Şuan çok mantıklı geldi. (b) Diriliş başlarsa iyice çöker Cumartesi bomboş gün dizinin hazırda 5 reytinglik kitlesi var sonuçta. @MayısKralı @denizz19 @xemrexxx

Şimdi aklıma geldi hazır İDE final yapıyor, Aşk Laftan Anlamaz'ı Cumartesi'ye alayım mı? Şuan çok mantıklı geldi. (b) Diriliş başlarsa iyice çöker Cumartesi bomboş gün dizinin hazırda 5 reytinglik kitlesi var sonuçta. @MayısKralı @denizz19 @xemrexxx

Fanlar bunu istiyor zaten çok mantıklı olur ve de yeni bir dizi çalışması varmış oda Çarşamba olsun. :A

Fanlar bunu istiyor zaten çok mantıklı olur ve de yeni bir dizi çalışması varmış oda Çarşamba olsun. :A
Hem hafta sonu böyle diziler için en mantıklısı ertesi günü de tatil, bir an önce vakit kaybedilmeden yapılsın. :A

Ay Yapım'la olan yeni dramamızı mı diyorsun. :A