Bilmem 13 bölüm diye düşünmüştüm en başta ama oraya kadar getiremem kesin. 10'a kadar sürdürmeye çalışacağım ama.
15-20 bölüm yazsana bee o kadar kısa yazmaa
Bilmem 13 bölüm diye düşünmüştüm en başta ama oraya kadar getiremem kesin. 10'a kadar sürdürmeye çalışacağım ama.
Başrollerin yarisi yok bencede uzatmaBilmem 13 bölüm diye düşünmüştüm en başta ama oraya kadar getiremem kesin. 10'a kadar sürdürmeye çalışacağım ama.
Yok ben bir kere gördüm zaten listeyi, reytinglerin nasıl hesaplandığı hakkında hiçbir fikrim yok.İyi de Atacan'ın dizisini ben geçiyorum zaten o reyting sistemine ne bakıyorsun sen o kaç kişi yorum yazıyorsa onun üzerinden işliyor ee benim dizimde 3-4 karakter var onun dizisinde maşallah her dakika biri giriyor ee haliyle yorum yapan üye sayısı fazlalaşıyor
Aklımda çok güzel bir dizi fikri daha var da sen ve @Bully gitme kararı alınca eskisi kadar emin değilim. Ne yapsam bilemedim.Başrollerin yarisi yok bencede uzatma
Tadinda birak
Bizmi başrol olacaktik ?Aklımda çok güzel bir dizi fikri daha var da sen ve @Bully gitme kararı alınca eskisi kadar emin değilim. Ne yapsam bilemedim.
Tepkini yesinler.Tepki için gözlük atıyorum sana be aaabitir falan deme sendee
Forum üyelerinin olduğu bir aksiyon-komedi dizisiydi. Yani tam başrol yoktu ama siz de ön plandaydınız. O yüzden hevesim biraz kursağımda kaldı. Ama belki yayınlarım belli olmaz.Bizmi başrol olacaktik ?
Bence Gossip Girl havasına müsait senin dizin. Yani o yöne çekebilirsin.Olaylı hali bu kadar oluyor ama sonrası için bir şeyler düşünüyorum. Ama senin dediğin diziler gibi bir şey yazmak rotasını tamamen değiştirmek olur. Yorum için teşekkürler.
Aslında aklımda yeni dizi var ama bu aralar bir ara furyası başladığı için emin değilim başlatmakta.
Bizmi başrol olacaktik ?
Tepkini yesinler.
Bu smileden acayip nefret ettigimi söylemistimAmann ssustum be
Bu smileden acayip nefret ettigimi söylemistim
Sanırım bu saatten sonra pek değişiklik yapmam ama sonraki dizilerimden biri bu tarzda olabilir. Bekleyelim görelim.Bence Gossip Girl havasına müsait senin dizin. Yani o yöne çekebilirsin.Pretty Little Liars yapmak evet rotasını değiştirmek olur ama Gossip Girl'e yönlendirdiğin fark edilmez bile. Sadece daha hareketli hale gelir, ilişkiler karmaşıklaşabilir. Tabi sen eğer öyle bir şey yapacak olursan hikayeyi mümkün olduğunca hızlandır eğer Gossip Girl'e göre yoksa yine aynı tadı alabiliriz.
Benim hayatim aksiyon dolu zatenForum üyelerinin olduğu bir aksiyon-komedi dizisiydi. Yani tam başrol yoktu ama siz de ön plandaydınız. O yüzden hevesim biraz kursağımda kaldı. Ama belki yayınlarım belli olmaz.
Şanslı azınlıkta olduğuma sevindim.Benim hayatim aksiyon dolu zaten
Ya aslinda ben okumayi sevmeyen biriyim ama bunu zevkle okuyorum ve Atacninkinidebide @Tolstoyevski ninkini detayli okuyacagim
Diger senaryolari ya es geciyorum yada üstten okuyorum.
Diziler cogaldi belkide dogru zamanda kaciyorum
Beni psikopat yapmadin diye ilgimi bastan cektiŞanslı azınlıkta olduğuma sevindim.
Keşke finale kadar buralarda olabilseydin ama kısmet.Beni psikopat yapmadin diye ilgimi bastan cekti
Başinda bulunamamistim. Sonundada olamayacamKeşke finale kadar buralarda olabilseydin ama kısmet.
En azından ziyaretçi olarak okuyup Twitter'dan yorum yapabilirsin. Arada sosyal medyadan konuşuruz herhalde.Başinda bulunamamistim. Sonundada olamayacam
Dizi savaşlari icin takip edecem ve evet inşallah arada yazisirizEn azından ziyaretçi olarak okuyup Twitter'dan yorum yapabilirsin. Arada sosyal medyadan konuşuruz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?