eTV Aşk İşleri - 4. Bölüm | Yeni Bölüm

Yok ben bir kere gördüm zaten listeyi, reytinglerin nasıl hesaplandığı hakkında hiçbir fikrim yok.
@mrt-06 bakıyorum TVen hep önde, şike mi var bu işte?
@OzaN bir baskın düzenlesin.
Öyle bir durumda da pompy'nin kanalı 1. çıkabilir ama.

@vadikızı gözlük bolmu geldi
okudum diye belirtmene gerek yok. Hangi mesajim es geçiliyorki zaten

Bence Gossip Girl havasına müsait senin dizin. Yani o yöne çekebilirsin.
Pretty Little Liars yapmak evet rotasını değiştirmek olur ama Gossip Girl'e yönlendirdiğin fark edilmez bile. Sadece daha hareketli hale gelir, ilişkiler karmaşıklaşabilir. Tabi sen eğer öyle bir şey yapacak olursan hikayeyi mümkün olduğunca hızlandır eğer Gossip Girl'e göre yoksa yine aynı tadı alabiliriz.

Sanırım bu saatten sonra pek değişiklik yapmam ama sonraki dizilerimden biri bu tarzda olabilir. Bekleyelim görelim.

Forum üyelerinin olduğu bir aksiyon-komedi dizisiydi. Yani tam başrol yoktu ama siz de ön plandaydınız. O yüzden hevesim biraz kursağımda kaldı. Ama belki yayınlarım belli olmaz.
Benim hayatim aksiyon dolu zaten

Ya aslinda ben okumayi sevmeyen biriyim ama bunu zevkle okuyorum ve Atacaninkinide
bide @Tolstoyevski ninkini detayli okuyacagim
Diger senaryolari ya es geciyorum yada üstten okuyorum.
Diziler cogaldi belkide dogru zamanda kaciyorum

Son düzenleme:
Şanslı azınlıkta olduğuma sevindim.

En azından ziyaretçi olarak okuyup Twitter'dan yorum yapabilirsin. Arada sosyal medyadan konuşuruz herhalde.
Dizi savaşlari icin takip edecem ve evet inşallah arada yazisiriz
ben foruma veda ediyorum ama diğer yerlerde ara sira takilmaya devam edecem ama eylülden itibaren nasil olacak daha berlirsiz