Iyi geldi okumakTamam buradayım bekliyorum.
Daha detayli mesajimi sonra yazarim
Iyi geldi okumakTamam buradayım bekliyorum.
Tamam sen en iyisi parça parça yazma birinci belli olduktan sonra uzun uzun dökersin her şeyi.Iyi geldi okumakemegine saglik. Deniz'i sevememistim zaten ve hala Kaan ile aramizi bozacagini düsünüyorum ve bide bir yerde Serhan bir yerde Serhat diye yazmissin. Iki ayri karaktermi yoksa yanlismi yazilmis?
Daha detayli mesajimi sonra yazarim
Izliyorum ama biraktim orda yorumuTamam sen en iyisi parça parça yazma birinci belli olduktan sonra uzun uzun dökersin her şeyi.
Bu arada deminki Serhat bir karakterin adı değil sadece internette meşhur olmuş bir tabir.Izliyorum ama biraktim orda yorumu
@Aserat suan cok keyfim yok zaten. Ben uygun bir zamanda uzun yorumlayacagim
BilmiyordumBu arada deminki Serhat bir karakterin adı değil sadece internette meşhur olmuş bir tabir.
Oy kullancaz yarışmana işte.O kadar dediğini yaptım iki kelimeyle kurtulamazsın.
Ama ekstra iyilikten zarar gelmez.Oy kullancaz yarışmana işte.
Sen @eskici diye yazmazsan ben Yusuf'un o olduğunu düşünmedimAyy bayıldımm @denizz19 @Bully @Dosi üçü bir arada süper sahneleri süperdii denizin anlattığı hikayesi ayy kooptum yaaönce abla sonra yenge hahaha süper yaa
@Çiğdem- in repliğe koptum recep ivedik çıktı içindennayyy
Iyy bende ne erkek meraklısı çıktım bee yusuf @eskici galibaa güzel bir giriş yaptı bakalım neler olacak
@Aserat Erayy emeğine sağlıkk çok eğlendim yaa
Detay vermeyeceğim ama Yusuf sizin ilişkinizi pek etkilemeyecek rahat olabilirsin. Ayrıca evlenme kısmına gereğinden çok taktın bence. Sonuçta yıllardır birlikteler ve nişanlılar doğal olarak evlenmek istiyorlar gayet normal.Sen @eskici diye yazmazsan ben Yusuf'un o olduğunu düşünmedim
@Aserat başı bağlı adam simdiden Çiğdem @Çiğdem- ile Melek'in aklını başından aldı
aman bana bulasmasin @Bully Kaan'ıma ihanet eden olmak istemem. Ben hala niye ayni evde yasamamiza rağmen evlilik düşünuyoruz anlamadim. Gerçi Yusuf evli olsaydi belki kizlar kendine hakim olabilir
Zeynep baya eğlenceliydi bugün. Diş firçası sahnesi repliği güldürdüDenizle Kaanin hikayeside
@denizz19 sana isimamadim bir türlüevimize yerlesmesiyle huzurumuzu bozacak gibi
Sahneler gözümde canlandi okurken
@S.G.A.T. patronsun dizide
aa çok kötü zamanda aslatmıssın konuyu şimdi görüyorum cnm etiket falanda gelmemişBaşrol, kanal ortağı ve dizinin bel kemiği olarak yorumunu bekliyorum.@Çiğdem-
Keyifle okursun uzun gibi ama çok eğlenceliaa çok kötü zamanda aslatmıssın konuyu şimdi görüyorum cnm etiket falanda gelmemiş
dün gece survivor izliyorduk bugünde oyun oynuyoruz geldimizden beridir diğer survivorda
biraz daha oynayıp mutfağa gidicem bunu gece okurum inş kısadır 1.sayfaya henüz bakmadım çünkü
Haha korkma kiz okurken detaylarda gülümseyeceksin garanti yaniinş öyledir cnm ama ip gibi yazıyor @Aserat bakmayada korkuyorum açıkcası
aa gece bakar bunuda aradan çıkartırız cnm şimdi adamın eline ekser vuruyorumHaha korkma kiz okurken detaylarda gülümseyeceksin garanti yanibenim kadar eğlencelisin bu bölümde
Haha bu hafta garantiye almadinmi kendini kiz boşveraa gece bakar bunuda aradan çıkartırız cnm şimdi adamın eline ekser vuruyorum
Hangi kisim güzeldi ?@Aserat okudum güzel bir bölüm olmus eline saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?