Nami bile böyleyse sonrasini düşünemiyorum @vadikızı da etkilenmiş senden yani MelekHic ugrasamam öyle seylerle
Daha kendisini göremedik ki sadece namini duyduk
Aynen ben öyle olmayacagim için teşekkürler
Dizilerde cok görüyoruz böyle adamlari iki bölüme havalari sönüyor ama burda senarist sensin tabi ne yapacagin belli olmaz
Bakalim gelecek bölümde yavas yavas anlariz nasil biri oldugumuNami bile böyleyse sonrasini düşünemiyorum @vadikızı da etkilenmiş senden yani Melek
Sen daha göremedin belki senin de düşer.Nami bile böyleyse sonrasini düşünemiyorum @vadikızı da etkilenmiş senden yani Melek
Çok iyi şeyler için düşünüyorum senin için.Dizilerde cok görüyoruz böyle adamlari iki bölüme havalari sönüyor ama burda senarist sensin tabi ne yapacagin belli olmaz
Bakalim gelecek bölümde yavas yavas anlariz nasil biri oldugumu
Nişanlina acidim amaDizilerde cok görüyoruz böyle adamlari iki bölüme havalari sönüyor ama burda senarist sensin tabi ne yapacagin belli olmaz
Bakalim gelecek bölümde yavas yavas anlariz nasil biri oldugumu
Sen kendi nişanlına da acı daha çok çekeceği var.Nişanlina acidim ama
Öyle deme ya. Ilk tanitim yaptiginda @Bully beni kizdirmisti bende demistimki insallah seni terkeden olurum diye ama aman o lafimi kaale alma ayirma beni diş fırçasıyla hirsizi kovalayacak olan sevdiğimdenSen daha göremedin belki senin de düşer.
Çok iyi şeyler için düşünüyorum senin için.
Merakla bekliyorumSen daha göremedin belki senin de düşer.
Çok iyi şeyler için düşünüyorum senin için.
Cigdem döver diye miNişanlina acidim ama
Çigdem seni ondan ayiracak diyeMerakla bekliyorum
Cigdem döver diye mi
Döve döve ayirir iste oÇigdem seni ondan ayiracak diye
Bakalım her şey benim elimde.Öyle deme ya. Ilk tanitim yaptiginda @Bully beni kizdirmisti bende demistimki insallah seni terkeden olurum diye ama aman o lafimi kaale alma ayirma beni diş fırçasıyla hirsizi kovalayacak olan sevdiğimden
Sence neler olur tahmin et.Merakla bekliyorum
Cigdem döver diye mi
Yada seve seveDöve döve ayirir iste o
Eminim beni kizdirmak istemezsinBakalım her şey benim elimde.
Sence neler olur tahmin et.
Yada seve seve
Eminim beni kizdirmak istemezsin
Ozaman katlanacaksin yapacaklarimaBilmem sağım solum pek belli olmaz benim.
Cigdem bana aşik olur sonra benden yüz bulamayinca tekrar Selim'e dönerBakalım her şey benim elimde.
Sence neler olur tahmin et.
Cigdem'den bahsediyorsak o biraz zorYada seve seve
Eminim beni kizdirmak istemezsin
Fazla klişe. Başka?Cigdem bana aşik olur sonra benden yüz bulamayinca tekrar Selim'e döner
Cigdem'den bahsediyorsak o biraz zor
E yani açık ve netTehdit mi bu.
Yada seni Selimi unutmak için kullanir hevesini alinca tekrar Selim'e dönerCigdem bana aşik olur sonra benden yüz bulamayinca tekrar Selim'e döner
Cigdem'den bahsediyorsak o biraz zor
Bence senin yazacagin daha klise olacakFazla klişe. Başka?
Beni kullanmak kolay degildir onun yapabilecegi isler degil bunlarE yani açık ve net
Yada seni Selimi unutmak için kullanir hevesini alinca tekrar Selim'e döner
Aksine çok şaşıracağınız bir şey düşünüyorum.Bence senin yazacagin daha klise olacak
Beni kullanmak kolay degildir onun yapabilecegi isler degil bunlar
Dur bunu kafamın köşesine bir yazayım.E yani açık ve net
Yada seni Selimi unutmak için kullanir hevesini alinca tekrar Selim'e döner