eTV Aşk İşleri - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

Hangi kisim güzeldi ? :A kendini nasil buldun? Okuda öyle yorumla :F
Okudum zaten ama toplu yorum yapmiyorum @Aserat gelsin konulari ayri ayri konusup reytingi arttiracaz :A :A kendimi iyi buldum yakinda ortaligi karistiririm muhtemelen :A

Aynen @denizz19 gibi olmasi lazim gecen hafta onun dizisinde 300 mesaji gecmistik Aserat cabuk birakiyor konusmayi :A @Çiğdem- in bozmadigi sey yok ki zaten her seyi bozuyor :A
@Çiğdem- bulmus senin gibi parlak yakisikliyi kacirirmi :A
Neyseki benim gönlüm kaymacak sana. Kaan gibi düşünceli romantik masa hazirlayan birini kacirmak aptallik olur :A @Bully

Bende toplu yapmak istemedim ama @Aserat bölüm bölüm yapacagina toplu yap dedi. Hiç bilmiyor bu işleri :F
Sen nisanlisin ama belliki @Çiğdem- bozacak :A
Aynen @denizz19 gibi olmasi lazim gecen hafta onun dizisinde 300 mesaji gecmistik Aserat cabuk birakiyor konusmayi :A @Çiğdem- in bozmadigi sey yok ki zaten her seyi bozuyor :A
Geldim hadi başlayalım. :A

Ben geldim bu sefer de siz kayboldunuz böyle olursa tabi konuşamayız. :A @Dosi @eskici

Sen @eskici diye yazmazsan ben Yusuf'un o olduğunu düşünmedim :A
@Aserat başı bağlı adam simdiden Çiğdem @Çiğdem- ile Melek'in aklını başından aldı :A
aman bana bulasmasin @Bully Kaan'ıma ihanet eden olmak istemem. Ben hala niye ayni evde yasamamiza rağmen evlilik düşünuyoruz anlamadim. Gerçi Yusuf evli olsaydi belki kizlar kendine hakim olabilir :D
Zeynep baya eğlenceliydi bugün. Diş firçası sahnesi repliği güldürdü :D Denizle Kaanin hikayeside:)
@denizz19 sana isimamadim bir türlü :A evimize yerlesmesiyle huzurumuzu bozacak gibi :T:
Sahneler gözümde canlandi okurken :A
@S.G.A.T. patronsun dizide :A
patron benim:A

yok şimdi uyanmam alakalı.Senlik sorun yok:D
Belki biraz da o olabilir:A
Ben sana bir uyari yapayim gerci yapmayada korkuyorum. Yaptigim zaman oluyor cunku neyse gelelim saadete :D ben sana belirtmistim aslinda yanlis anlama ve yanlis anlasilmadan dolayi tartismalar olabiliyor(türkçenin yetersizliği). Seninlede olmaz umarim.Konusarak haledelim :A

Ben sana bir uyari yapayim gerci yapmayada korkuyorum. Yaptigim zaman oluyor cunku neyse gelelim saadete :D ben sana belirtmistim aslinda yanlis anlama ve yanlis anlasilmadan dolayi tartismalar olabiliyor(türkçenin yetersizliği). Seninlede olmaz umarim.Konusarak haledelim :A
Yok şaka yaptım.Türkçen gayet iyi.Ben ne türkçeler gördüm:D.Ben zaten pek tartışmam.Bayağı bir zorlaman lazım:D

Yok şaka yaptım.Türkçen gayet iyi.Ben ne türkçeler gördüm:D.Ben zaten pek tartışmam.Bayağı bir zorlaman lazım:D
Kafa dengimsin niye zorlayayim :A zaten bir mevzu vardida özelde konusmustuk senin merak ettigin bir durumdu hani bende yazmistim konuda degilde burda sorsaydin diye ve baskasi olsa belki ufak tartisma olabilirdi ama sen ılımlı birisin ve anlatmak istedigimi anladin ve o konusmadan sonra iyi anlasacagimizi sezmistim zaten :D

@Çiğdem- bulmus senin gibi parlak yakisikliyi kacirirmi :A
Neyseki benim gönlüm kaymacak sana. Kaan gibi düşünceli romantik masa hazirlayan birini kacirmak aptallik olur :A @Bully[/QUOTE
Kacirmasin tabi ama yakinda dizinin kötü adamina cevirir beni @Aserat :A
Geldim hadi başlayalım. :A

Ben geldim bu sefer de siz kayboldunuz böyle olursa tabi konuşamayız. :A @Dosi @eskici
Senin zamanlaman yanlis kanka :A

Yazdigim mesajlar kutucugun icine girmis orda okuyun @Aserat @Dosi :A :A