Bakacağım.Bekleyelim görelim. Diğer bölümlere baktın mı?
Bakacağım.Bekleyelim görelim. Diğer bölümlere baktın mı?
Survivor finaline kenetlenmiş vaziyetteyiz şu an, dua et Adem şampiyon olsun, yoksa yorum falan çıkmaz benden
Kafam ağrıyor. Bu akşam YÖ yok zaten.Bir kere de yayınlandığı anda okusan dişimi kıracağım.
Dizinin konusu Selim'in düğünde Çiğdem'i terk etmesiyle başlıyor ilk bölümleri okuman iyi olabilir. Yorum için teşekkürler.
Tamam bekliyorum.
O kazanamazsa da bu bölümle keyiflenirsin ne olacak.Survivor finaline kenetlenmiş vaziyetteyiz şu an, dua et Adem şampiyon olsun, yoksa yorum falan çıkmaz benden
İyi o zaman yarın bekliyorum.Kafam ağrıyor. Bu akşam YÖ yok zaten.
Tamam. Dizine en çok destek verenlerden biri de benim ha bugün ha yarın okumuşum ne fark edecek.O kazanamazsa da bu bölümle keyiflenirsin ne olacak.
İyi o zaman yarın bekliyorum.
İlginç bir bakış açısı ama olmaz, Adem kazanmalı, aylardır bunun için uğraşıyoruz. ss O moral bozukluğuyla bugün yorum falan yapamam ama şampiyon olursak coştururuz buralarıO kazanamazsa da bu bölümle keyiflenirsin ne olacak.
Sen yeter ki destek ver ben beklerim. Yine de fazla geç olmasın.Tamam. Dizine en çok destek verenlerden biri de benim ha bugün ha yarın okumuşum ne fark edecek.
O zaman dualarım onunla inşallah kazanır.İlginç bir bakış açısı ama olmaz, Adem kazanmalı, aylardır bunun için uğraşıyoruz. ss O moral bozukluğuyla bugün yorum falan yapamam ama şampiyon olursak coştururuz buraları
Maalesef geldiğimde artıkSen yeter ki destek ver ben beklerim. Yine de fazla geç olmasın.
O zaman dualarım onunla inşallah kazanır.
Desem de inanma.
Müsaitsen en azından senin yorumlarını bekliyorum rolün daha fazla bu bölüm. @denizz19
Arada gelip yorum yazıyorsun hiç mi okuyacak zamanın yok.Maalesef geldiğimde artık
Teşekkürler.Kaanın sürpriz misafiri Deniz daha önce tanıdığı biri çıkmış oldu,Selim ile Çiğdem barışacakmı bakalım,bölüm sonundada diziye sürpriz biri daha dahil oldu bakalım Yusuf nasıl etkileyecek diziyi emeğine sağlık @Aserat
Ahah. Zannetmiyorum ama bakalım ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Peşimde koşacaksa yolu hiç bitmeyecek öyleyse.
Kız ne uğraştırması. Hiç bitmeyecek bir yol diyorum.Uğraştırırım diyosun yani seni görür görmez gözleri açıldı seliminn koşacak gibi
Kız ne uğraştırması. Hiç bitmeyecek bir yol diyorum.
Eğer tuttuğunuz adam birinci olursa yorumları bu geceden bekliyorum.Suan @Bully ile baya gerginiz umarim yorumlarimiza yansitmayiz
Sonra okuyacagim
Ben ikisinide tutuyorum problemimiz o işteEğer tuttuğunuz adam birinci olursa yorumları bu geceden bekliyorum.
Tamam buradayım bekliyorum.Ben ikisinide tutuyorum problemimiz o işte
@Aserat harika olmuş çok güldürdü sonra detayli tekrar okuyup yorumlayacagim