eTV Aşk İşleri - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

Tamam buradayım bekliyorum. :A
Iyi geldi okumak :) emegine saglik. Deniz'i sevememistim zaten ve hala Kaan ile aramizi bozacagini düsünüyorum ve bide bir yerde Serhan bir yerde Serhat diye yazmissin. Iki ayri karaktermi yoksa yanlismi yazilmis?

Daha detayli mesajimi sonra yazarim :)

Iyi geldi okumak :) emegine saglik. Deniz'i sevememistim zaten ve hala Kaan ile aramizi bozacagini düsünüyorum ve bide bir yerde Serhan bir yerde Serhat diye yazmissin. Iki ayri karaktermi yoksa yanlismi yazilmis?

Daha detayli mesajimi sonra yazarim :)
Tamam sen en iyisi parça parça yazma birinci belli olduktan sonra uzun uzun dökersin her şeyi. :A

:FAyy bayıldımm @denizz19 @Bully @Dosi üçü bir arada süper sahneleri süperdii denizin anlattığı hikayesi ayy kooptum yaa:Fönce abla sonra yenge hahaha süper yaa
@Çiğdem- in repliğe koptum recep ivedik çıktı içindenn:F ayyy :F

Iyy bende ne erkek meraklısı çıktım bee yusuf @eskici galibaa güzel bir giriş yaptı bakalım neler olacak :F

@Aserat Erayy emeğine sağlıkk çok eğlendim yaa:Z
Sen @eskici diye yazmazsan ben Yusuf'un o olduğunu düşünmedim :A
@Aserat başı bağlı adam simdiden Çiğdem @Çiğdem- ile Melek'in aklını başından aldı :A
aman bana bulasmasin @Bully Kaan'ıma ihanet eden olmak istemem. Ben hala niye ayni evde yasamamiza rağmen evlilik düşünuyoruz anlamadim. Gerçi Yusuf evli olsaydi belki kizlar kendine hakim olabilir :D
Zeynep baya eğlenceliydi bugün. Diş firçası sahnesi repliği güldürdü :D Denizle Kaanin hikayeside:)
@denizz19 sana isimamadim bir türlü :A evimize yerlesmesiyle huzurumuzu bozacak gibi :T:
Sahneler gözümde canlandi okurken :A
@S.G.A.T. patronsun dizide :A

Sen @eskici diye yazmazsan ben Yusuf'un o olduğunu düşünmedim :A
@Aserat başı bağlı adam simdiden Çiğdem @Çiğdem- ile Melek'in aklını başından aldı :A
aman bana bulasmasin @Bully Kaan'ıma ihanet eden olmak istemem. Ben hala niye ayni evde yasamamiza rağmen evlilik düşünuyoruz anlamadim. Gerçi Yusuf evli olsaydi belki kizlar kendine hakim olabilir :D
Zeynep baya eğlenceliydi bugün. Diş firçası sahnesi repliği güldürdü :D Denizle Kaanin hikayeside:)
@denizz19 sana isimamadim bir türlü :A evimize yerlesmesiyle huzurumuzu bozacak gibi :T:
Sahneler gözümde canlandi okurken :A
@S.G.A.T. patronsun dizide :A
Detay vermeyeceğim ama Yusuf sizin ilişkinizi pek etkilemeyecek rahat olabilirsin. Ayrıca evlenme kısmına gereğinden çok taktın bence. Sonuçta yıllardır birlikteler ve nişanlılar doğal olarak evlenmek istiyorlar gayet normal. :A

Başrol, kanal ortağı ve dizinin bel kemiği olarak yorumunu bekliyorum. :A @Çiğdem-
aa çok kötü zamanda aslatmıssın konuyu şimdi görüyorum cnm etiket falanda gelmemiş :F

dün gece survivor izliyorduk bugünde oyun oynuyoruz geldimizden beridir diğer survivorda :F

biraz daha oynayıp mutfağa gidicem bunu gece okurum inş kısadır 1.sayfaya henüz bakmadım çünkü :F

aa çok kötü zamanda aslatmıssın konuyu şimdi görüyorum cnm etiket falanda gelmemiş :F

dün gece survivor izliyorduk bugünde oyun oynuyoruz geldimizden beridir diğer survivorda :F

biraz daha oynayıp mutfağa gidicem bunu gece okurum inş kısadır 1.sayfaya henüz bakmadım çünkü :F
Keyifle okursun uzun gibi ama çok eğlenceli :A @destere ile dialoglariniz güzel :D

Bu arada @Aserat @Çiğdem- senin etiketi kacirmistir diye düşündüğüm icin etiketledim onu :D