eTV Aşk İşleri - 1. Bölüm | YENİ DİZİ

Banada oylarını yoksa Burçin'e yazık olacak baya -25 yiyince
Tamam onun oylarini kullandim simdi senin oylarini kullanacam

Değişti ama yine mesaj sayısı önemli. Yani 200-300 mesaj falan olsa zirveye oynarız.

Hoş geldin bölümü okuyup yorum yapmak ister misin?
Tamam hallederiz o zaman sen merak etme

Ne dedin reyiz

2. BÖLÜM ÖZETİ:
Olaylı düğünden sonra ilk kez bir araya gelen Çiğdem ve Selim'in ne yapacağı merak konusuyken Çiğdem herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunur. İlişkilerini masaya yatırma imkanı bulan ikili, başından geçenlere daha farklı bir yönden bakmaya başlayacaktır.

Kaan, Zeynep'in moralini düzeltmek için harekete geçerken Melek tatsız anlar yaşar. Öte yandan günün sonunda şaşırtma sırası Selim'e gelmiştir.

Aşk İşleri, yeni bölümüyle Cuma 21.00'de ekranın yeni rengi eTV'de!

Yine klişe bir hikaye ve senarist @Aserat

Diyaloglar üzerine kurulu bir senaryo olmuş yine hiçbir sürükleyiciliği yok son sahne haricinde klasik Aserat senaryoları.

Bu arada ben de vardım neredeyim

Harika olmuş lo Avmde geçen şeyleri severim Cyprusta avm bilem yok .ss Adim basi avm istiyorum
insallah avmyi dagitirlar

İlk defa bir forum dizisi okudum güzel olmuş. Biraz da boş zamanıma denk geldiği için oldu
Yine de iyiydi. Tokatlamasını bekliyorum.

Tipik bir yaz dizisi olmuş

Güzel olmus @Aserat begendim

@Bully kaan ne yapacan acaba kız çiğdem hamlen ne acaba Ne tatsızlık yaşacağım acaba ah melek ne şansız kızsın bee

Emeğine sağlık @Aserat çok beğendim. Yakışıklı bir jönü partnerim yapmışsın
yanıma yakışan biri olması iyi olmuş
@Bully
Bakalım bizi nasıl maceralar bekliyor

Kaan bir yorumda trip mevzusuna değinmişsin. Senle birgün şu kelimeyi masaya yatıralım

Bu ilk bölum yorumum acele yolladigim icin cokta dikkat etmiyorum doğru tarafami yaziyom diye

Beğendiğine sevindim gelecek bölümler daha da iyi olacak inşallah.

Okudum sonunda
Ay baya uzun bir bölüm olmuş.ss Ama ilk bölüm olduğu için hikayeyi ve karakterleri tanıtma olayı vs. o yüzden anlıyorum.
Akıcı olmuş, pek sıkılmadım.

Çiğdem'in ayrılık sonrası halleri iyiydi
Ama en iyisi destere'nin bir anda her şeyi unutup Wonder Woman'a gidelim, sonra kızlar falan demesiydi

Ellerine sağlık
@Aserat

Teşekkürler yorum için. Bölümün üstünden bir ay geçtiği için daha fazla bir şey eklemeyeceğim.