Damien Duff
Favori Üye
Hareketlendiririz ne olacak okumadan da hareketlendiririzKonuyu hareketlendirmek lazım bu yüzden yorumların gerekli.
Nerde anlatacan reyizburda anlatmıyım reklama girer
Sen önce bir oku öylesi daha iyi olur.Hareketlendiririz ne olacak okumadan da hareketlendiririz
Nerde anlatacan reyiz
Yarin okurum iste o zamana kadar böyle idare ederiz sonra costururuzSen önce bir oku öylesi daha iyi olur.
Tipik bir yaz dizisinden fazlası olduğunu sonraki bölümlerde göreceksiniz. Buradan beğendiğini mi çıkarmayalım yoksa aksini mi?Tipik bir yaz dizisi olmuş
Sonraki bölümleri görmem lazımTipik bir yaz dizisinden fazlası olduğunu sonraki bölümlerde göreceksiniz. Buradan beğendiğini mi çıkarmayalım yoksa aksini mi?
Senin dizini de göreceğiz.Sonraki bölümleri görmem lazım
Beğendiğin için teşekkürler inşallah gelecek bölümler daha güzel olacak. Belli mi olur belki sonraki bölümlerde sürpriz birini görebilirsin.Güzel olmus @Aserat begendim
Kimmis o ben miyimBeğendiğin için teşekkürler inşallah gelecek bölümler daha güzel olacak. Belli mi olur belki sonraki bölümlerde sürpriz birini görebilirsin.
Bilmem diğer bölümleri zamanında okursan görürsün.Kimmis o ben miyim
Daha önce sen de nikahta terk edilmişsin bu yüzden Çiğdem de aynı şeyi yaşayınca aklına o geliyor ve hatırlamak istemiyorsun. Beğendiğin için teşekkürler.
Beğendiğine sevindim gelecek bölümlerde de yorumlarını görürüz umarım.
Oku artık.
Okurum tabi merak etmeBilmem diğer bölümleri zamanında okursan görürsün.
Bir dahaki sefere ilk günden oku da reytinglere katkısı olsun. Oylarını gönder şimdi.Okurum tabi merak etme
Sana bir reyting rekoru kirdirirdim ama reyting sistemi degismis galibaBir dahaki sefere ilk günden oku da reytinglere katkısı olsun. Oylarını gönder şimdi.
Sana bir reyting rekoru kirdirirdim ama reyting sistemi degismis galibaoylarimi gönderirim birazdan
Değişti ama yine mesaj sayısı önemli. Yani 200-300 mesaj falan olsa zirveye oynarız.Sana bir reyting rekoru kirdirirdim ama reyting sistemi degismis galibaoylarimi gönderirim birazdan
Hoş geldin bölümü okuyup yorum yapmak ister misin?Banada oylarını yoksa Burçin'e yazık olacak baya -25 yiyince
Değişti ama yine mesaj sayısı önemli. Yani 200-300 mesaj falan olsa zirveye oynarız.
Hoş geldin bölümü okuyup yorum yapmak ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?