Aşkın Peşinden - 1. Bölüm | YENİ DİZİ

Konusuyla gündemden düşmeyen dizi başladı demek.
Çok uzundu ve inadına uzatmak için sahneler eklemişsin onlar olmasa daha akıcı ve güzel olurdu biraz sıktı açıkcası. Bazı replikler güzeldi, bazıları forumda çok duyduğumuz repliklerdi güldürmedi pek.
İdare eder bir başlangıç oldu ilk bölüm için. 2. bölümü bekliyoruz daha kısa bir şekilde.

Olayların daha hızlı gelişmesi için bölümleri biraz uzatmak zorunda kalıyorum, o da nazarlığımız olsun artık. Umarım 2. bölümde sorunları toparlayabilirim.

Yahu ne konuşalım ki senin konuşman lazım biz zaten eskici ile Lacivertte konuşuyoruz. Az kendini ver de sohbet et milletle
Sen yardim etmezsen nasil costuralim
Forum için yapacağımız özel çalışma için hazırlık yapıyorum da o yüzden gelemedim. Bence siz bir konu başlatın ben de birazdan dahil olurum.

Musait değilim şimdi
ne kadar çok uzun yazmişsin
Tamam o zaman uygun bir zamanında yorumunu bekliyorum.

Forum için yapacağımız özel çalışma için hazırlık yapıyorum da o yüzden gelemedim. Bence siz bir konu başlatın ben de birazdan dahil olurum.

Uğraşamam hiç valla tüm gün yoktum evde yorgunum zaten

Konunun sahibi sensin konuyu da sen baslatabilirsin ancak

Yahu ne konuşalım ki senin konuşman lazım biz zaten eskici ile Lacivertte konuşuyoruz. Az kendini ver de sohbet et milletle
Aynen zivaynen kardesim

Ne Labirent'i? Ben oraya kapı gibi LACİVERT yazdım. Olmayan şeyi gördüğüne göre kafan güzel olmalı.
Sonradan degistirdigini gördük hem zaten benim alintiladigim mesajda labirent yaziyor yani elimde kanit bile var

Sonradan degistirdigini gördük hem zaten benim alintiladigim mesajda labirent yaziyor yani elimde kanit bile var
Galiba gözün bozulmaya başlamış bir doktora görünsen fena olmaz. Zaten @denizz19 da destek vereceğim diye beni yüz üstü bıraktı, Labirent'in reytingleri düşerse görürüm ben onu.