Aşkın Peşinden - 1. Bölüm | YENİ DİZİ

La zevzek ben senin popstar olmana laf mı ettim çok abartıldığını söyledim adamı kadınla sevişirken basmışsın adam oo Emre bey hoş geldiniz demiş yok artık
Yani o sahnede onun geldiğini fark edince kadından kurtulmaya çalıştı zaten. Oradaki şaşkınlığı pek verememiş olabilirim ama tahmin etmiş olmanız gerekirdi.

Dizinin ilk bölümden yayından kaldırılmasını isteseydim öyle yapardım.

Beğendiğin için teşekkürler. Dediğim gibi abartılı noktaları törpülemeye çalışacağım.
Niye yayindan kaldirilsin ya tv de izledigimiz kadarini anlatabilirdin ondan da bir sey olmaz yani

Bu arada aklıma düşmüşken söyleyeyim No: 309'un ilk bölümünde galiba biri iki tarafın içeceklerine hap atıyor ve onlar da iyice kafayı bulduktan sonra çocuk yapıyordu burada öyle bir şey görebildin mi?

Niye yayindan kaldirilsin ya tv de izledigimiz kadarini anlatabilirdin ondan da bir sey olmaz yani
Bu senaristler aşamıyorlar kendilerini ama ben bu hafta şahane sahneler hazırladım
6.bölümle yıkılacak ortalık

Yoo hap yoktu atma direk içtiler :G

Bu senaristler aşamıyorlar kendilerini ama ben bu hafta şahane sahneler hazırladım

Ben öyle biliyorum hatta galiba akrabalardan biri atmıştı. Bu arada kendi dizimizin reklamını daha sonra yapalım.

Birkaç gün sonra resmi Youtube hesaplarından sahnenin sansürsüz halini paylaşırız.

Haklısın No 309'da kız başka bir Onur'la buluşuyor ve Onur'un kuzeni kızın içeceğine ilaç atıyordu

Direk içmediler Onur'un kuzeni kızın içeceğine ilaç atıyordu garsona para verip üstüne gelme senaristin

Sen kendini baya asmissin zaten merakla bekliyoruz

Ben öyle biliyorum hatta galiba akrabalardan biri atmıştı. Bu arada kendi dizimizin reklamını daha sonra yapalım.

Birkaç gün sonra resmi Youtube hesaplarından sahnenin sansürsüz halini paylaşırız.
Hmm iyi o zaman merakla bekliyoruz