Aşkın Alfabesi - 9. Bölüm

Merak etme, benim de kendi çapımda bir izleyici kitlem var... :A

Sakin ol lütfen. Zoraki Evlilik gerçekten bir dizi olarak yayınlansa hiç rakibin olmayacak mı sanki? Perşembe günü hiçbir rakibim yoktu, sıkıldım... :)
hahahah @cookies iki dizidede ben varım yanı kendi kendimle rekabet edicem :F:F

Bak, hala kendisini düşünüyor. Ama bugün ne AA var, ne de ZE. En azından şimdilik kendinle rekabet edemeyeceksin yani... :F
@Yiğitt le foruma dahilde ben varım yanı bugünde şowumu yapıcam cnm daha öncekı sohbet pogramalrında en çok ilgi gören konuklar sınıfında oluyordum hep dizilerim yoksa bence bu programda yapıcam şowumu :Z:Z:Z:Z

@Yiğitt le foruma dahilde ben varım yanı bugünde şowumu yapıcam cnm daha öncekı sohbet pogramalrında en çok ilgi gören konuklar sınıfında oluyordum hep dizilerim yoksa bence bu programda yapıcam şowumu :Z:Z:Z:Z
Siz bir hafta programda konuşur 2k hit yaparsınız zaten. :F
cookies sen emre 1 hafta konuşursunuz. :F :A

Metrodayim o yuzden detayli yorum atamadim ama istiyorsun madem eve varinca yazarim. :X
Tamam, seni zorlamak istemiyorum. Ne bileyim, uzun olunca daha seviyorum işte. Merakla bekliyorum yorumunu... :)

Bu arada yeni bölümler 13 Aralık'tan itibaren Cumartesi günleri yayınlanacak, sakın unutma... :)

AŞKIN ALFABESİ YENİ GÜNÜNDE!
E Yapım'ın çok sevilen dizisi Aşkın Alfabesi, bundan sonra yeni gününde izleyici karşısına çıkacak. Perşembe günleri yayınlanan başarılı yapım, bundan sonra Cumartesi akşamları sizlerle olacak.

Aşkın Alfabesi, yeni bölümüyle, yeni gününde 13 Aralık Cumartesi akşamı 19.30'da FavoriForumum'da!

Sen çok günüyle oynadın ama iyi bir güne koydun :A