Ndn girmiyim beBen hiç endişelenmiyorum, ama @cookies yeni bir rakip geldiği için sinir krizlerine girdi...
Ndn girmiyim beBen hiç endişelenmiyorum, ama @cookies yeni bir rakip geldiği için sinir krizlerine girdi...
Sen sinir krizine, @Yiğitt de özgüven (şaka yapıyorum) krizine girmesin. Ben rekabet istediğim için gün değiştirdim zaten...Ndn girmiyim be
Rekabet olmayacağı için sorun yok.Sen sinir krizine, @Yiğitt de özgüven (şaka yapıyorum) krizine girmesin. Ben rekabet istediğim için gün değiştirdim zaten...
Ben hep 19.00 veya 19.30'da yayınlıyorum, olay seninle ilgili değil...Rekabet olmayacağı için sorun yok.
Bare insan saatini değiştirir aynı gün aynı saat bu kadar da olmaz.
hahahah @cookies iki dizidede ben varım yanı kendi kendimle rekabet edicemMerak etme, benim de kendi çapımda bir izleyici kitlem var...
Sakin ol lütfen. Zoraki Evlilik gerçekten bir dizi olarak yayınlansa hiç rakibin olmayacak mı sanki? Perşembe günü hiçbir rakibim yoktu, sıkıldım...
Bak, hala kendisini düşünüyor. Ama bugün ne AA var, ne de ZE. En azından şimdilik kendinle rekabet edemeyeceksin yani...hahahah @cookies iki dizidede ben varım yanı kendi kendimle rekabet edicem
@Yiğitt le foruma dahilde ben varım yanı bugünde şowumu yapıcam cnm daha öncekı sohbet pogramalrında en çok ilgi gören konuklar sınıfında oluyordum hep dizilerim yoksa bence bu programda yapıcam şowumuBak, hala kendisini düşünüyor. Ama bugün ne AA var, ne de ZE. En azından şimdilik kendinle rekabet edemeyeceksin yani...
Siz bir hafta programda konuşur 2k hit yaparsınız zaten.@Yiğitt le foruma dahilde ben varım yanı bugünde şowumu yapıcam cnm daha öncekı sohbet pogramalrında en çok ilgi gören konuklar sınıfında oluyordum hep dizilerim yoksa bence bu programda yapıcam şowumu
ahhh @destere yokki onun varlığında 4k de yapıyordukSiz bir hafta programda konuşur 2k hit yaparsınız zaten.
cookies sen emre 1 hafta konuşursunuz.
Teşekkür ederim. Biraz daha uzun bir yorum beklerdim açıkçası, ama sağlık olsun. Gelecek bölüme de şimdiden beklerim o zaman...Çok beğendim. Eline sağlık.
ayoll oo işini kolayını bulmuş profilime geliyor senaryon çok güzel olmuş diyor haha@destere senin hatrına konuya bir yorum atmazsa ayıp eder.
Metrodayim o yuzden detayli yorum atamadim ama istiyorsun madem eve varinca yazarim.Teşekkür ederim. Biraz daha uzun bir yorum beklerdim açıkçası, ama sağlık olsun. Gelecek bölüme de şimdiden beklerim o zaman...
Tamam, seni zorlamak istemiyorum. Ne bileyim, uzun olunca daha seviyorum işte. Merakla bekliyorum yorumunu...Metrodayim o yuzden detayli yorum atamadim ama istiyorsun madem eve varinca yazarim.
Kiraz Mevsimi ile çakışmazsa takip ederim.Tamam, seni zorlamak istemiyorum. Ne bileyim, uzun olunca daha seviyorum işte. Merakla bekliyorum yorumunu...
Bu arada yeni bölümler 13 Aralık'tan itibaren Cumartesi günleri yayınlanacak, sakın unutma...
Yok 19.00-19.30 gibi yayınlayacağım, kolayca takip edebilirsin yani...Kiraz Mevsimi ile çakışmazsa takip ederim.
Sen çok günüyle oynadın ama iyi bir güne koydunAŞKIN ALFABESİ YENİ GÜNÜNDE!
E Yapım'ın çok sevilen dizisi Aşkın Alfabesi, bundan sonra yeni gününde izleyici karşısına çıkacak. Perşembe günleri yayınlanan başarılı yapım, bundan sonra Cumartesi akşamları sizlerle olacak.
Aşkın Alfabesi, yeni bölümüyle, yeni gününde 13 Aralık Cumartesi akşamı 19.30'da FavoriForumum'da!
Geçen hafta Total'de 2'den fazla reyting kaybedince gün değişimi farz oldu. Hadi hayırlısı...Sen çok günüyle oynadın ama iyi bir güne koydun
Hayatta kafama takmadığım en iyi şey bazı şeyleri takmamamdırGeçen hafta Total'de 2'den fazla reyting kaybedince gün değişimi farz oldu. Hadi hayırlısı...