Aşkın Alfabesi - 9. Bölüm

Merak etme, benim de kendi çapımda bir izleyici kitlem var... :A

:bağır: :bağır: :kızgın: :kızgın: :kızgın:
Ndn böyle yaptinda simdi :)

O sohbet programi varken bu dizi kötü gider bence. Bnmki de yariya düştü :(
Sakin ol lütfen. Zoraki Evlilik gerçekten bir dizi olarak yayınlansa hiç rakibin olmayacak mı sanki? Perşembe günü hiçbir rakibim yoktu, sıkıldım... :)

Merak etme, benim de kendi çapımda bir izleyici kitlem var... :A

Sakin ol lütfen. Zoraki Evlilik gerçekten bir dizi olarak yayınlansa hiç rakibin olmayacak mı sanki? Perşembe günü hiçbir rakibim yoktu, sıkıldım... :)

Varki bnm rakibim @Yiğitt :)
Snn senaryon daha da düşer bence o program dizileri çok vuruyor :(

Onun dizileri Cuma günü, Aşkın Alfabesi Perşembe'ydi. Siyah Umutlar onun için bir tehdit olmaya devam edecek ama... :)

Teşekkürler, hafta içinde yoğun olduğum içi hafta sonu daha rahat yazabilirim... :)
Siyah Umutlar TOTAL'de benim için tehdit oluşturmaz zaten AB önemli değil benim için :A

Varki bnm rakibim @Yiğitt :)
Snn senaryon daha da düşer bence o program dizileri çok vuruyor :(
Üzgünüm, ama hafta içi daha yoğun oluyorum... :)

Siyah Umutlar TOTAL'de benim için tehdit oluşturmaz zaten AB önemli değil benim için :A
Rekabet iyidir, güzeldir. Aksiyonlar Total izleyicisinin daha fazla ilgisini çekiyor zaten... :)

@cookies in dizisininde kitlesi vardı. :A
Neyse beni etkilemez zaten. :Z
Rekabet iyidir, hem ben reklam yapma konusunda gayet iyiyim... :)

Üzgünüm, ama hafta içi daha yoğun oluyorum... :)

Rekabet iyidir, güzeldir. Aksiyonlar Total izleyicinsinin daha fazla ilgisini çekiyor... :)

@cookies in dizisininde kitlesi vardı. :A
Neyse beni etkilemez zaten. :Z
Melunelik yapmasana ayol benim dizime hala 300 un ustunde kisi bakiyor ilk bolumume 3K kisi bakmis senin programa 3K bakildimi hiç :) :)
Kayipsehir eros baranelif falan forumda yoklar hatta hatta en onemlisi dizimin basrolu @EnveR forumda yokki whatsapptan gonderiyorum okuyor oda yani bnm kitlem hala var :) 😉

Melunelik yapmasana ayol benim dizime hala 300 un ustunde kisi bakiyor ilk bolumume 3K kisi bakmis senin programa 3K bakildimi hiç :) :)
Kayipsehir eros baranelif falan forumda yoklar hatta hatta en onemlisi dizimin basrolu @EnveR forumda yokki whatsapptan gonderiyorum okuyor oda yani bnm kitlem hala var :) 😉
KayıpSehir forumda benimkileri okuyor, erosda forumda benimkini okuyor. :A

Aşkın Alfabesi, Çiğdem'in Zoraki Evliliği, Yiğitt ile Foruma Dair bence güzel bir üçlü olacak gibi...

Hem @Yiğitt, seninki bir sohbet programı olduğu için daha fazla ilgi çekiyor. Ama mesela benim dizimi de takip eden ve bırakmayan bir kitle var. Yine de o kadar emin olma derim... :)

KayıpSehir forumda benimkileri okuyor, erosda forumda benimkini okuyor. :A
Sus bakiyim sen seninki program benimki dizi :)
Seninkine herkes bakar ama senaryoya herkes bakmaz bakamaz yoğun oluyorlar falan bide gelip dramami okusunlar gariplerim :)

Kurabiyeyle Forumun İçinden martta Cumartesi aksamlari sizlerle :A

Seninkine herkes bakar ama senaryoya herkes bakmaz bakamaz yoğun oluyorlar falan bide gelip dramami okusunlar gariplerim :)

Ahaha şaka yapıyorum tabiki zaten. :D
Bir diziyle bir program aynı kefeye konamaz, diziler kendi aralarında yarışmalı. Çünkü forumda programa daha fazla değer veriliyor. :)

Ama zaten hesaplarken yayınlandığı gün gece 00.00'a kadar ilgi gördüyse gördü diğer günü için ne kadar ilgi görse de sayılmıyor
Ama genel olarak önemli bir ilgi görüyor... :)

Bir diziyle bir program aynı kefeye konamaz, diziler kendi aralarında yarışmalı. Çünkü forumda programa daha fazla değer veriliyor. :)

Üç yapım da iyi sonuçlar alacaktır bence, endişeye mahal yok... :)

Evet tabikide :)
Iste o yüzden Kurabiyeyle forumun icinden martta seninkine rakip geliyor modaya uymak lazim :F
Hatta hatta her bölüme @Çiğdem- ide almaya karar verdim oda soru sorar ben ona sorarim diger konuk olana sorariz o bize sorar falan :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking