Yani?Hayatta kafama takmadığım en iyi şey bazı şeyleri takmamamdır
Yani?Hayatta kafama takmadığım en iyi şey bazı şeyleri takmamamdır
Teşekkür ederim @Bully, beğendiğine sevindim. Parlakçılar ailesi dizinin kahkaha makinesi olacak gibi bu gidişle, Umut'un hikayesi de başka bir mevzu. Ben bile Çiğdem'in bundan sonra ne yapacağını merak etmeye başladım açıkçası. Gelecek bölümler de eğlenceli ve heyecanlı olacak. İlgin için teşekkürler tekrar...Eline sağlık @aserat54 beğendiğim bölümlerden biri oldu sıkılmadan okudum.
Çiğdem ve annesinin diyalogları güldürdü baya.
Umut'un Alican'ı ilk defa görmesi de ilginç olmuş.
Ve bölümün sonu da baya heyecanlı bitti. Çiğdem, Enis'i öğrendi. Bunu hemen yetiştirecektir herkese. Deniz için zor zamanlar başlayacak gibi.
Bekliyorum gelecek bölümü.
Yıllar önce üyelerden birinin ismini koyacağım (ona da sürpriz olacak) bir kadınla evlenip İtalya'ya gittiğin ve zor zamanlarında onları yalnız bıraktığın için. Çiğdem'in mevzusu da farklı bir şey zaten...Diziye güzel bir giriş yapmışım. Evlatlıktan niye reddolundum laa.
Çiğdem Enis'i öğreniyor. Geçmiş olsun Deniz'e.
Yıllar önce üyelerden birinin ismini koyacağım (ona da sürpriz olacak) bir kadınla evlenip İtalya'ya gittiğin ve zor zamanlarında onları yalnız bıraktığın için. Çiğdem'in mevzusu da farklı bir şey zaten...
Ben daha uzun biryorum beklemiştim, ama bu kadarına da şükür. Gelecek bölümde de bomba repliklerin var, oku ve yorum at derim. Beğendiğin için de teşekkürler...
Tamam, atarlı gibi görünmeyen, ama atarlı olan genç takipçim. 1x10'a da yorumlarını beklerim...Anladım hikayeyi. Yavaş yavaş okuyoruz. Okumayacak değilim.