Aşkın Alfabesi - 9. Bölüm

Sen aslında bir potansiyeli bebek olarak harcıyorsun, haberin yok. Bu arada neredesin @sokak sanati? :F

Şu an için "aşk böcüğün" İpek olacak, ama Nisa için de bir şeyler düşünebilirim belki ileride... :)
Ne var lo bebek rolunu ondan iyi canlandiran yok bide @Çiğdem- in zoraki evliliginde @Çiğdem- in bebegi olursa onada forumdan birini buluruz o döktürür o kadar siz siz olun sayin yazarlar @sokak sanati na bebek rolunden baska rol vermeyin :bhr: :F

Hahahah annenin sahnesine koptum :F Yeni karakterler bencede gayet renk getirmiş kendimce birkaç hata gördüm ama onları daha sonra özelden atacağım :) Emeğine sağlık :) @aserat54

Hahahah annenin sahnesine koptum :F Yeni karakterler bencede gayet renk getirmiş kendimce birkaç hata gördüm ama onları daha sonra özelden atacağım :) Emeğine sağlık :) @aserat54
Yorumun için teşekkür ederim, o hataların ne olduğunu da merak ettim. Söylersen ona göre daha dikkatli olurum.

@Çiğdem-'in annesi de normal olmayacaktı tabii, ne bekliyordun? :F

Dizinin diğer yenileri bence de iyi oldu. İzleyici yenilik istiyor sonuçta....

Tekrar teşekkürler @Nisa, ilgin için. Gelecek bölüme de şimdiden beklerim... :)

AŞKIN ALFABESİ YENİ GÜNÜNDE!
E Yapım'ın çok sevilen dizisi Aşkın Alfabesi, bundan sonra yeni gününde izleyici karşısına çıkacak. Perşembe günleri yayınlanan başarılı yapım, bundan sonra Cumartesi akşamları sizlerle olacak.

Aşkın Alfabesi, yeni bölümüyle, yeni gününde 13 Aralık Cumartesi akşamı 19.30'da FavoriForumum'da!

Vay bana rakip. :A

E Yapım'ın çok sevilen dizisi Aşkın Alfabesi, bundan sonra yeni gününde izleyici karşısına çıkacak. Perşembe günleri yayınlanan başarılı yapım, bundan sonra Cumartesi akşamları sizlerle olacak.

Aşkın Alfabesi, yeni bölümüyle, yeni gününde 13 Aralık Cumartesi akşamı 19.30'da FavoriForumum'da!

:bağır: :bağır: :kızgın: :kızgın: :kızgın:
Ndn böyle yaptinda simdi :)

O sohbet programi varken bu dizi kötü gider bence. Bnmki de yariya düştü :(

Yeni gün daha iyi olmuş,bu arada dizilerimin fragmanlarına yorumlarını bekliyorum :)