Ama her şeyin bir zamanı ve sırası var. Biraz beklemeniz lazım...Baslasin baslasin süper olcak
Ama her şeyin bir zamanı ve sırası var. Biraz beklemeniz lazım...Baslasin baslasin süper olcak
Bekliyorum zatenAma her şeyin bir zamanı ve sırası var. Biraz beklemeniz lazım...
Tamam o zaman, beklemeye devam et...Bekliyorum zaten
Ya o zmaana kadar ölürsemTamam o zaman, biraz daha bekle...
Merak etme, o kadar da uzun değil...Ya o zmaana kadar ölürsem
Sonunda zamanında yorum yapabildin çok şükür...Hahahah Çok güzel olmuş. Keyifle olkudum, çok patavatsız olmuşum be Annemin diyaloglarına da bayıldım. Ellerine sağlık @aserat54
Başarılar dilerim. BekliyoruzSonunda zamanında yorum yapabildin çok şükür...
Sen de Alper'e çok çektireceksin, bu daha başlangıç. Diğer aşkın Kurt Seyit de bitti zaten...
Siz Parlakçılar ailesi olarak AA'ya damga vuracaksınız. Çiğdem ve sen daha çok çektireceksiniz aşklarınıza. Hadi hayırlısı...
Yorumun için de teşekkür ederim, gelecek bölüme de beklerim şimdiden...
Herkesin aklındaki düşünceleri yazsam üç sayfa kadar süreceği için, verememiş olmam normal bence. O kadar drama boğmak istemedim bölümü. Bu tür bölümler durağan olur genelde, ben de hareket katmak için komedi getirdim. İsteğini dikkate alacağım ve dramı da iyi bir şekilde yansıtmaya çalışacağım ama...Nisa'nın bölümü güldürdü. @Nisa
Genel oalrak iyi bölüm olmuş ama sanki drama çok yansıtılamamış gibi. Ben tamamen kaybetme korkusu yaşayan insanları okumak isterdim.
Teşekkür ederim, Medcezir'den önce yaptın yorumunu. O kan grubu meselesine gelirsek, ben dizimi klişelere boğmam. A+'de kalalım biz. İyidir o, iyi...Eline sağlık @aserat54 beğendim bu bölümü, sıkılmadan okudum.
Ozan'ın kan grubunu 0- yapmak gibi bir klişeliğe düşmemişsin iyi. Nisa'nın sahneleri güzeldi daha sık görmek isteriz.
Geçen haftaki bölümün sonunda sana reytinglerin artacağını söylemiştim öyle de olmuş konu iyi ilgi görmüş.
Teşekkür ederim @Yiğitt, beğendiğine çok sevindim. Bölümün durağan olmaması için çok uğraştım ve ortaya bu çıktı. Sizi memnun edebildiysem ne mutlu...Bende beğendim bu bölümü.
Dört dörtlük bir bölüm olmuş bence.
Eline ve emeğine sağlık öncelikle..
İlk baştaki konunun resimi güzelmiş bu arada.
Yazı düzeni de dahil herşey çok düzel olmuş, yeniden emeğine sağlık.
Aynen iyi olur, güzel ve farklı bir resim, dizinede uygun hem.Teşekkür ederim @Yiğitt, beğendiğine çok sevindim. Bölümün durağan olmaması için çok uğraştım ve ortaya bu çıktı. Sizi memnun edebildiysem ne mutlu...
Bence de resim çok yakıştı oraya, artık her bölümün başında göreceksiniz. Teşekkürler tekrar...
Google'a "Aşkın Alfabesi" diye yazınca bu çıktı işte. Bence de güzel oldu, yakıştı. Teşekkürler tekrar...Aynen iyi olur, güzel ve farklı bir resim, dizinede uygun hem.