Aşkın Alfabesi - 8. Bölüm

Hahahah :F Çok güzel olmuş. Keyifle olkudum, çok patavatsız olmuşum be :X Annemin diyaloglarına da bayıldım. Ellerine sağlık @aserat54

Hahahah :F Çok güzel olmuş. Keyifle olkudum, çok patavatsız olmuşum be :X Annemin diyaloglarına da bayıldım. Ellerine sağlık @aserat54
Sonunda zamanında yorum yapabildin çok şükür... :)

Sen de Alper'e çok çektireceksin, bu daha başlangıç. Diğer aşkın Kurt Seyit de bitti zaten... :)

Siz Parlakçılar ailesi olarak AA'ya damga vuracaksınız. Çiğdem ve sen daha çok çektireceksiniz aşklarınıza. Hadi hayırlısı...

Yorumun için de teşekkür ederim, gelecek bölüme de beklerim şimdiden... :)

Sonunda zamanında yorum yapabildin çok şükür... :)

Sen de Alper'e çok çektireceksin, bu daha başlangıç. Diğer aşkın Kurt Seyit de bitti zaten... :)

Siz Parlakçılar ailesi olarak AA'ya damga vuracaksınız. Çiğdem ve sen daha çok çektireceksiniz aşklarınıza. Hadi hayırlısı...

Yorumun için de teşekkür ederim, gelecek bölüme de beklerim şimdiden... :)
Başarılar dilerim. Bekliyoruz :)

Nisa'nın bölümü güldürdü.:F @Nisa

Genel oalrak iyi bölüm olmuş ama sanki drama çok yansıtılamamış gibi. Ben tamamen kaybetme korkusu yaşayan insanları okumak isterdim.:)

Nisa'nın bölümü güldürdü.:F @Nisa

Genel oalrak iyi bölüm olmuş ama sanki drama çok yansıtılamamış gibi. Ben tamamen kaybetme korkusu yaşayan insanları okumak isterdim.:)
Herkesin aklındaki düşünceleri yazsam üç sayfa kadar süreceği için, verememiş olmam normal bence. O kadar drama boğmak istemedim bölümü. Bu tür bölümler durağan olur genelde, ben de hareket katmak için komedi getirdim. İsteğini dikkate alacağım ve dramı da iyi bir şekilde yansıtmaya çalışacağım ama... :)

Yorumun için de teşekkür ederim, gelecek bölüme de şimdiden beklerim... :)

Eline sağlık @aserat54 beğendim bu bölümü, sıkılmadan okudum. :)

Ozan'ın kan grubunu 0- yapmak gibi bir klişeliğe düşmemişsin iyi. :D Nisa'nın sahneleri güzeldi daha sık görmek isteriz. :D

Geçen haftaki bölümün sonunda sana reytinglerin artacağını söylemiştim öyle de olmuş konu iyi ilgi görmüş. :D

Eline sağlık @aserat54 beğendim bu bölümü, sıkılmadan okudum. :)

Ozan'ın kan grubunu 0- yapmak gibi bir klişeliğe düşmemişsin iyi. :D Nisa'nın sahneleri güzeldi daha sık görmek isteriz. :D

Geçen haftaki bölümün sonunda sana reytinglerin artacağını söylemiştim öyle de olmuş konu iyi ilgi görmüş. :D
Teşekkür ederim, Medcezir'den önce yaptın yorumunu. O kan grubu meselesine gelirsek, ben dizimi klişelere boğmam. A+'de kalalım biz. İyidir o, iyi... :)

Nisa'nın sahneleri şimdilik bu kadarla kısıtlı kalır gibi, ama ileride ben de arttırmayı düşünüyorum. Gelecek bölümlerdeki durumlara göre bakacağız artık... :D

Tekrar teşekkür ederim, gerçekten de bu kaza şeysi reytinglerimi yükseltti. İlerisi için de bazı şeyler düşünüyorum, ama dediğim gibi onlar sonraya kalsın... :)

Bende beğendim bu bölümü. :)
Dört dörtlük bir bölüm olmuş bence. :)
Eline ve emeğine sağlık öncelikle..
İlk baştaki konunun resimi güzelmiş bu arada. :D
Yazı düzeni de dahil herşey çok düzel olmuş, yeniden emeğine sağlık. :)

Bende beğendim bu bölümü. :)
Dört dörtlük bir bölüm olmuş bence. :)
Eline ve emeğine sağlık öncelikle..
İlk baştaki konunun resimi güzelmiş bu arada. :D
Yazı düzeni de dahil herşey çok düzel olmuş, yeniden emeğine sağlık. :)
Teşekkür ederim @Yiğitt, beğendiğine çok sevindim. Bölümün durağan olmaması için çok uğraştım ve ortaya bu çıktı. Sizi memnun edebildiysem ne mutlu... :)

Bence de resim çok yakıştı oraya, artık her bölümün başında göreceksiniz. Teşekkürler tekrar... :)

Teşekkür ederim @Yiğitt, beğendiğine çok sevindim. Bölümün durağan olmaması için çok uğraştım ve ortaya bu çıktı. Sizi memnun edebildiysem ne mutlu... :)

Bence de resim çok yakıştı oraya, artık her bölümün başında göreceksiniz. Teşekkürler tekrar... :)
Aynen iyi olur, güzel ve farklı bir resim, dizinede uygun hem. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking