Aşkın Alfabesi - 8. Bölüm

Olsun @Nisa yida aldim yanıma takılıyoruz beraber :A :A :A

@Çiğdem- e oh olsun parlağı hastanelerde + olarak Deniz yine parlağının pesinde :A :A :A
Çiğdem'in eline gelecek bölümde büyük bir koz geçecek ve Deniz fanları çok üzülecek. Gerçi Deniz'i kimse sevmiyor, varsa yoksa Çiğdem... :A

Daha başka neler demeyi düşünüyorsun? Mesela rolünün ağırlığını sevdin mi? Birkaç bölüm önce çok az rol aldığını söylüyordun, şimdi orta uzunlukta bir sahnen var... :)

@aserat54 @Çiğdem- yine konusturmus Cigdemligini adam orda ölümle cebellesiyor o "Benim kanimi vereydiler yigidime" diye ağıt yakiyor :)

Alican favorim :bhr: :love1:
Anlaşılan Çiğdem ve Alican sevilmiş. Deniz, Nihal ve ikizler pek sevilmiyor. Ozan ve Fatih'i kimler seviyor, bilmiyorum. Hafize'yi seven birkaç kişi var. Şehriban da sevilir herhalde... :)

Gelecek bölümde diziye biri daha girecek bu arada, o da Çiğdem'in saplantılı aşkını oynayacak... :)

Çiğdem'in eline gelecek bölümde büyük bir koz geçecek ve Deniz fanları çok üzülecek. Gerçi Deniz'i kimse sevmiyor, varsa yoksa Çiğdem... :A

Daha başka neler demeyi düşünüyorsun? Mesela rolünün ağırlığını sevdin mi? Birkaç bölüm önce çok az rol aldığını söylüyordun, şimdi orta uzunlukta bir sahnen var... :)

Evet sevdim sevdim en sevdigimse iki kızın benim peşimde kosmasi :A

Denizi seven yok gerçekten ölse kimse Üzülmez :kiki:

Ah @Çiğdem- ah ah eğer gercekten parlağı hastaneye kaldirilirsa Kız asar kendini ayol veya gider yeni parlak bulur :A

Evet sevdim sevdim en sevdigimse iki kızın benim peşimde kosmasi :A

Denizi seven yok gerçekten ölse kimse Üzülmez :kiki:

Ah @Çiğdem- ah ah eğer gercekten parlağı hastaneye kaldirilirsa Kız asar kendini ayol veya gider yeni parlak bulur :A
Aslında Çiğdem'en nefret etmek için birçok neden var, ama herkes Deniz'e ateş püskürüyor... :)

Ama halkın sevgilisinin yüzü gelecek bölümde gülecek. En azından şimdilik... :A

Aslında Çiğdem'en nefret etmek için birçok neden var, ama herkes Deniz'e ateş püskürüyor... :)

Ama halkın sevgilisinin yüzü gelecek bölümde gülecek. En azından şimdilik... :A
Biz napalım hayali karakter Denizi bize orjinal karakter olan dizide kendi karakterini oynayan @Çiğdem- lazim :A

Zati cazibesi bi @destere ye bide @Bay_Becerikli ye yetiyor :A

@Çiğdem- her senaryoda @destere ye mahkumdur :A
İkisi de birbirlerine çok yakışıyor işte, niye bu kadar zorluyorlar? :A

Gelecek bölümde yine yerin dibine batırmak isterdim, ama şimdilik avantajlı konuma geçecek gibi. Anti-Deniz'ciler yaşayacak yani... :)

İkisi de birbirlerine çok yakışıyor işte, niye bu kadar zorluyorlar? :A

Gelecek bölümde yine yerin dibine batırmak isterdim, ama şimdilik avantajlı konuma geçecek gibi. Anti-Deniz'ciler yaşayacak yani... :)

Bende bilmiyorum bak su ana kadar @destere yi hiç görmedim (soyadini bile bilmiyorum bana soylerse ozelden sevinirim) ama karakter uyumlari %100 tencere yuvarlanir kapağını bulur :) 😉 :)

Anti denizciler derken bütün forumu kastediyosun galiba :A :A

@destere biraz girgin ol sende al anneni babani Çikolatani cicegini git göreleye iste artik @Çiğdem- i :)

Bende bilmiyorum bak su ana kadar @destere yi hiç görmedim (soyadini bile bilmiyorum bana soylerse ozelden sevinirim) ama karakter uyumlari %100 tencere yuvarlanir kapağını bulur :) 😉 :)

Anti denizciler derken bütün forumu kastediyosun galiba :A :A

@destere biraz girgin ol sende al anneni babani Çikolatani cicegini git göreleye iste artik @Çiğdem- i :)
Sana söyle söyleyeyim;
"Ozan Deniz'i unutur ve Çiğdem onu elde etmek için bir şeyler yaparsa ne olur?"

Artık bu sorudan gelecek bölümün konusunu az çok çıkarabilirsin herhalde... :)

O konuyu ben de bilmiyorum, hayırlısı... :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking