Aşkın Alfabesi - 8. Bölüm

Olsun @Nisa yida aldim yanıma takılıyoruz beraber

@Çiğdem- e oh olsun parlağı hastanelerde + olarak Deniz yine parlağının pesinde
Çiğdem'in eline gelecek bölümde büyük bir koz geçecek ve Deniz fanları çok üzülecek. Gerçi Deniz'i kimse sevmiyor, varsa yoksa Çiğdem...

Daha başka neler demeyi düşünüyorsun? Mesela rolünün ağırlığını sevdin mi? Birkaç bölüm önce çok az rol aldığını söylüyordun, şimdi orta uzunlukta bir sahnen var...

@aserat54 @Çiğdem- yine konusturmus Cigdemligini adam orda ölümle cebellesiyor o "Benim kanimi vereydiler yigidime" diye ağıt yakiyor

Alican favorim
Anlaşılan Çiğdem ve Alican sevilmiş. Deniz, Nihal ve ikizler pek sevilmiyor. Ozan ve Fatih'i kimler seviyor, bilmiyorum. Hafize'yi seven birkaç kişi var. Şehriban da sevilir herhalde...

Gelecek bölümde diziye biri daha girecek bu arada, o da Çiğdem'in saplantılı aşkını oynayacak...

Evet sevdim sevdim en sevdigimse iki kızın benim peşimde kosmasi

Denizi seven yok gerçekten ölse kimse Üzülmez

Ah @Çiğdem- ah ah eğer gercekten parlağı hastaneye kaldirilirsa Kız asar kendini ayol veya gider yeni parlak bulur

Aslında Çiğdem'en nefret etmek için birçok neden var, ama herkes Deniz'e ateş püskürüyor...

Ama halkın sevgilisinin yüzü gelecek bölümde gülecek. En azından şimdilik...

Aslında Çiğdem'en nefret etmek için birçok neden var, ama herkes Deniz'e ateş püskürüyor...

Ama halkın sevgilisinin yüzü gelecek bölümde gülecek. En azından şimdilik...
Biz napalım hayali karakter Denizi bize orjinal karakter olan dizide kendi karakterini oynayan @Çiğdem- lazim

Zati cazibesi bi @destere ye bide @Bay_Becerikli ye yetiyor

@Çiğdem- her senaryoda @destere ye mahkumdur
İkisi de birbirlerine çok yakışıyor işte, niye bu kadar zorluyorlar?

Gelecek bölümde yine yerin dibine batırmak isterdim, ama şimdilik avantajlı konuma geçecek gibi. Anti-Deniz'ciler yaşayacak yani...

İkisi de birbirlerine çok yakışıyor işte, niye bu kadar zorluyorlar?

Gelecek bölümde yine yerin dibine batırmak isterdim, ama şimdilik avantajlı konuma geçecek gibi. Anti-Deniz'ciler yaşayacak yani...

Bende bilmiyorum bak su ana kadar @destere yi hiç görmedim (soyadini bile bilmiyorum bana soylerse ozelden sevinirim) ama karakter uyumlari %100 tencere yuvarlanir kapağını bulur
😉

Anti denizciler derken bütün forumu kastediyosun galiba

@destere biraz girgin ol sende al anneni babani Çikolatani cicegini git göreleye iste artik @Çiğdem- i

Sana söyle söyleyeyim;
"Ozan Deniz'i unutur ve Çiğdem onu elde etmek için bir şeyler yaparsa ne olur?"

Artık bu sorudan gelecek bölümün konusunu az çok çıkarabilirsin herhalde...

O konuyu ben de bilmiyorum, hayırlısı...

@Çiğdem- nelee yapcak acaba ameliyatli Ozana