S.G.A.T. post: 1424779' Alıntı:Katılmayacağım.Şu anda editörlük için hazır değilim
Fks14 post: 1424871' Alıntı:Umarım zamanında sen de olursun Serhan![]()
gundix123 post: 1424907' Alıntı:2 sevdiğim arkadaşımda kazanır inşallah.Kim olduğu bende kalsın.
![]()
takas post: 1424734' Alıntı:editör kim olur bilemem ama xemrexxx in olamayacağı açık ve net adamın objektiflikle uzaktan yakından alakası bile yok ne editörlüğü
inşallah olması gereken kişiler olur @OzaN ın adaletli seçeceğine inanıyoruz forumda bi gün olup 10 gün olmayanları kafasına göre konular açanları falan seçmeyeceğine inanıyorum ki bende kafama göre konu açtığım için başvurmam zaten
- - - Ekleme - - -
aga seçilmeyeceğini senden bende çok iyi biliyoruz boşuna başvurma kendini yorma agam![]()
takas post: 1425274' Alıntı:aga sen başvurdun mu kesinlikle başvurmalısın![]()
gundix123 post: 1425278' Alıntı:Yok aga başvurmadım.Sınav var malesef...![]()
aga saat kaçta hangi kanalda açık ve net söyle her hafta arıyorum bulamıyorumçocuklarduymasın post: 1425276' Alıntı:Doğru diyon da aga insan istiyo ya
Bu akşam Vadi var unutma 2.bölüm
takas post: 1425281' Alıntı:ya aga başvur sen hadi be
Başvuru süresi sadece yetersiz başvuru sayısı olursa değişir yoksa 1 ay olması şu an için çok zor.
- - - Ekleme - - -
Sen başvurmayacak mısın ?![]()
Kesinlikle başvurması gereken kişilerden birisinyok. bu kış en yoğun kış'ım olucak malum son sene tezler falan filan... o yüzden giripte sorumluluklarımı yerine getiremediğim için anında editörlükten alınmak istemiyorum.ileride belki
![]()
teşekkürlerAlmila post: 1431552' Alıntı:Kesinlikle başvurması gereken kişilerden birisin![]()