Hayırlı olsun. Hakkında hayırlısı olsun.Bully post: 1424376' Alıntı:Evet arkadaşlar başvurumu yaptım. Hakkımda hayırlısı olsun. @denizz19 @mrt-06 @BesaleT @hayret bi şey
Reytinger post: 1424378' Alıntı:Hayırlı olsun. Hakkında hayırlısı olsun.
Evet ben de uzun süredir beklediğim bir şeydi. Senden az önce yaptım.Bully post: 1424380' Alıntı:Saolasın. Sen de yaptın mı başvuru?
Hadi bakalım senin hakkında da hayırlısı olsun. İnşallah seçilirsin.Reytinger post: 1424381' Alıntı:Evet ben de uzun süredir beklediğim bir şeydi. Senden az önce yaptım.
Teşekkürler. İnşallah. Sen de olursun inşallah.Bully post: 1424382' Alıntı:Hadi bakalım senin hakkında da hayırlısı olsun. İnşallah seçilirsin.
Bully post: 1424376' Alıntı:Evet arkadaşlar başvurumu yaptım. Hakkımda hayırlısı olsun. @denizz19 @mrt-06 @BesaleT @hayret bi şey
İnşallah.Fks14 post: 1424416' Alıntı:@Reytinger artık şimdi kesin olursun gibi Diğer arkadaşlar için de şans yüksek tabii..
Mobilim.şu anda başvuru yapsam olur mu acaba ? Bilgisayar yarın öbür gün gelecek keşke 1 ay olsaydıOzaN post: 1424385' Alıntı:Başvurular gözünüzü korkutmasın ben seçilmem diye düşünmeyin büyük ihtimal ikiden fazla sayıda kişi alınacak.
Mobilim.şu anda başvuru yapsam olur mu acaba ? Bilgisayar yarın öbür gün gelecek keşke başvuru süresi 1 ay olsaydıOzaN post: 1424385' Alıntı:Başvurular gözünüzü korkutmasın ben seçilmem diye düşünmeyin büyük ihtimal ikiden fazla sayıda kişi alınacak.
1 ay çok değil mi?çocuklarduymasın post: 1424469' Alıntı:Mobilim.şu anda başvuru yapsam olur mu acaba ? Bilgisayar yarın öbür gün gelecek keşke 1 ay olsaydı
- - - Ekleme - - -
Mobilim.şu anda başvuru yapsam olur mu acaba ? Bilgisayar yarın öbür gün gelecek keşke başvuru süresi 1 ay olsaydı
XanTier post: 1424472' Alıntı:1 ay çok değil mi?
çocuklarduymasın post: 1424478' Alıntı:Daha iyi olur aga bence yani.Diğer forumlarda öyle.Örneğin Vadi forumu
yakup09 post: 1424485' Alıntı: