Ağustos 2013 Editör Başvuruları Başladı!

Hilal bence sende olmalısın. @Almila

editör kim olur bilemem ama xemrexxx in olamayacağı açık ve net adamın objektiflikle uzaktan yakından alakası bile yok ne editörlüğü :d
inşallah olması gereken kişiler olur @OzaN ın adaletli seçeceğine inanıyoruz forumda bi gün olup 10 gün olmayanları kafasına göre konular açanları falan seçmeyeceğine inanıyorum ki bende kafama göre konu açtığım için başvurmam zaten :D

- - - Ekleme - - -

çocuklarduymasın post: 1424469' Alıntı:
Mobilim.şu anda başvuru yapsam olur mu acaba ? Bilgisayar yarın öbür gün gelecek keşke 1 ay olsaydı :(

- - - Ekleme - - -

Mobilim.şu anda başvuru yapsam olur mu acaba ? Bilgisayar yarın öbür gün gelecek keşke başvuru süresi 1 ay olsaydı :(

aga seçilmeyeceğini senden bende çok iyi biliyoruz boşuna başvurma kendini yorma agam :D

takas post: 1424734' Alıntı:
editör kim olur bilemem ama xemrexxx in olamayacağı açık ve net adamın objektiflikle uzaktan yakından alakası bile yok ne editörlüğü :d
inşallah olması gereken kişiler olur @OzaN ın adaletli seçeceğine inanıyoruz forumda bi gün olup 10 gün olmayanları kafasına göre konular açanları falan seçmeyeceğine inanıyorum ki bende kafama göre konu açtığım için başvurmam zaten :D

- - - Ekleme - - -

aga seçilmeyeceğini senden bende çok iyi biliyoruz boşuna başvurma kendini yorma agam :D
Aga editörlük bize göre değil :D

OzaN post: 1424175' Alıntı:
Başvurmasını özellikle beklediğim 1-2 kişi var. Fakat isim vermem doğru olmaz tabii umarım başvururlar. :)

Eski dönemlerden arkadaşları da bekleriz. :D @Forumdash @XanTier @yatutarsa @burak aklıma gelenleri yazdım yazmadıklarım küsmesin. :D

Bu burak ben mi oluyorum anlayamadım bir değişik yazmışsın.:D