Ağustos 2013 Editör Başvuruları Başladı!

Başvuracak olanlara başarılar dilerim umarım her şey dilediğiniz gibi gelişir..

Evet arkadaşlar başvurumu yaptım. Hakkımda hayırlısı olsun. :) @denizz19 @mrt-06 @BesaleT @hayret bi şey

Reytinger post: 1424381' Alıntı:
Evet ben de uzun süredir beklediğim bir şeydi.:D Senden az önce yaptım.:D
Hadi bakalım senin hakkında da hayırlısı olsun. :) İnşallah seçilirsin. :)

@Reytinger artık şimdi kesin olursun gibi :) Diğer arkadaşlar için de şans yüksek tabii..

beni aday gösterenlere teşekkürler :) ama aday olmqayı düşünmüyorum :) bu şekilde konular için @darksaal ın başının etini yemek daha eğlencewli :A

OzaN post: 1424385' Alıntı:
Başvurular gözünüzü korkutmasın ben seçilmem diye düşünmeyin büyük ihtimal ikiden fazla sayıda kişi alınacak. :)
Mobilim.şu anda başvuru yapsam olur mu acaba ? Bilgisayar yarın öbür gün gelecek keşke 1 ay olsaydı :(

- - - Ekleme - - -

OzaN post: 1424385' Alıntı:
Başvurular gözünüzü korkutmasın ben seçilmem diye düşünmeyin büyük ihtimal ikiden fazla sayıda kişi alınacak. :)
Mobilim.şu anda başvuru yapsam olur mu acaba ? Bilgisayar yarın öbür gün gelecek keşke başvuru süresi 1 ay olsaydı :(

çocuklarduymasın post: 1424469' Alıntı:
Mobilim.şu anda başvuru yapsam olur mu acaba ? Bilgisayar yarın öbür gün gelecek keşke 1 ay olsaydı :(

- - - Ekleme - - -

Mobilim.şu anda başvuru yapsam olur mu acaba ? Bilgisayar yarın öbür gün gelecek keşke başvuru süresi 1 ay olsaydı :(
1 ay çok değil mi?

çocuklarduymasın post: 1424478' Alıntı:
Daha iyi olur aga bence yani.Diğer forumlarda öyle.Örneğin Vadi forumu

Başvuru süresi sadece yetersiz başvuru sayısı olursa değişir yoksa 1 ay olması şu an için çok zor.

- - - Ekleme - - -

yakup09 post: 1424485' Alıntı:
@xemrexxx ve @Almila editör olma zamanınız geldi artık :)

Sen başvurmayacak mısın ? :)