Ağustos 2013 Editör Başvuruları Başladı!

@Bully @yatutarsa @BuraK @XanTier @Reytinger editörlüğü hakediyorlar

- - - Ekleme - - -
@Forumdash @gundix te olmalılar

- - - Ekleme - - -

Bi de @Almila.bayaa bi adayım var:D

@hayret bi şey, , @yakup09 , @mrt-06 , @S.G.A.T. Destediğiniz için çook teşekkür ederim ::)
Bence de forumda editör olmayı hak eden birçok kişi var ama ben @xemrexxx üzerinde durmak istiyorum. Forumda herkes'in fanı olduğu bir kanal bir sanatçı v.s. var. Bu yüzdenhayret bi şey editör olamaz diye bir şey yok.

Son düzenleme:
takas post: 1424734' Alıntı:
editör kim olur bilemem ama xemrexxx in olamayacağı açık ve net adamın objektiflikle uzaktan yakından alakası bile yok ne editörlüğü :d
inşallah olması gereken kişiler olur @OzaN ın adaletli seçeceğine inanıyoruz forumda bi gün olup 10 gün olmayanları kafasına göre konular açanları falan seçmeyeceğine inanıyorum ki bende kafama göre konu açtığım için başvurmam zaten :D

- - - Ekleme - - -

aga seçilmeyeceğini senden bende çok iyi biliyoruz boşuna başvurma kendini yorma agam :D

Doğru diyon da aga insan istiyo ya :D
Bu akşam Vadi var unutma 2.bölüm

gundix123 post: 1425278' Alıntı:
Yok aga başvurmadım.Sınav var malesef... :(

ya aga başvur sen hadi be

- - - Ekleme - - -

çocuklarduymasın post: 1425276' Alıntı:
Doğru diyon da aga insan istiyo ya :D
Bu akşam Vadi var unutma 2.bölüm
aga saat kaçta hangi kanalda açık ve net söyle her hafta arıyorum bulamıyorum :D

Basvuru yapanlara basarilar daha yapmayan ama en ufak bir istek dahi olan kisilerin basvurmasini bekliyorum.

Başvuran arkadaşlara önemli bir not:

Sonuçların açıklanması minimum 10 günü bulacak. Çok başvuru olduğundan dolayı karar vermek çok da kolay olmayacak. Bu işi gerçekten yapabileceğinizi kanıtlamanız ve seçimde işimizi kolaylaştırmanız açısından bu süreç içerisinde düzenli konu açmaya çalışırsanız bu durum şansınızı ciddi anlamda yükseltebilir.
@AlemTo @007At @Almila @berkann @Reytinger @RüzgarGülü @Bully

Başvuru yaptığı halde atladığım kişi varsa kusura bakmasın tek tek kontrol etmedim başvuruları.

Başvurmak isteyenler sonuçlar açıklanana kadar başvurmaya devam edebilirler...

Başvuru süresi sadece yetersiz başvuru sayısı olursa değişir yoksa 1 ay olması şu an için çok zor.

- - - Ekleme - - -

Sen başvurmayacak mısın ? :)

yok. bu kış en yoğun kış'ım olucak malum son sene tezler falan filan... o yüzden giripte sorumluluklarımı yerine getiremediğim için anında editörlükten alınmak istemiyorum. :) ileride belki:)