Boş bulunup mesela demediğime şükretO*a şimdi düşündüğum şeyi düşünmedin umarım
üff ben alıştım yanlış anlaşılmalara 😔 forum içi olunabilecek yollar diyeyim
Boş bulunup mesela demediğime şükretO*a şimdi düşündüğum şeyi düşünmedin umarım
üff ben alıştım yanlış anlaşılmalara 😔 forum içi olunabilecek yollar diyeyim
herşeye verecek cevabım var, sen merak etme. Yahu bir tablodan nerelere geldikBoş bulunup mesela demediğime şükret
Tmm konuya dönelim hem sana hem de @bazinga gecikmeli cevabımı vereyimherşeye verecek cevabım var, sen merak etme. Yahu bir tablodan nerelere geldik
Hâlâ aynı fikirdemisin? 👇Yeni işin sıvacılık hayırlı olsun ama beceremiyorsun
telefonla manyakça film izlediğimin kanıti hey gidi günler hey ama bu güncel tablo değil sanki, bazinga ile aynı sayıda film izlemiştik belki puan kırdın?Tmm konuya dönelim hem sana hem de @bazinga gecikmeli cevabımı vereyim
2017-2018 film etkinliği tablosu. Kaçtane 8 puan vermişim Yani demem o ki bu sene filmleri baya sıkılarak izlemişim Neyseki en yüksek puan verdiğim Oscarı aldı. Bu da isabetli izlediğim anlamına mı geliyor ne
Şu filmleri izlesem puan kıracaklarım cıkar muhtemelen
Ekli dosyayı görüntüle 75321
Ekli dosyayı görüntüle 75322
Önceden bol keseden verdiysem bu sene de kanaat kullanarak filan verdim. Ne kadar sıkıcı oldugunu düşüntelefonla manyakça film izlediğimin kanıti hey gidi günler hey ama bu güncel tablo değil sanki, bazinga ile aynı sayıda film izlemiştik belki puan kırdın?
bende geçen seneye göre bol keseden puan verdim ve demek oluyorki bu sene filmler daha iyi
iki üşengeç isimden çok şey istiyorsun
Hâlâ aynı fikirdemisin? 👇
Bak yaptığım en büyük sıvacılık örneği:
kırmızı yazı buzlu kısımdı ve bu sene Oscar etkinliği sayesinde kazancım BB ve BCS izlemekti ama geçen sene Oscar etkinliğinde olan kazancımı belirtmiştim geçen
İlişki durumuan göre değişir tabi Demek istemeyip dediğin mesaj mı onu anlamadım ben Benim bildiğim sıvacılık öyle değiliki üşengeç isimden çok şey istiyorsun
sen şu mesajima dön ve bak
birşey anlamadım. Hatlar sende de bende de karıştıİlişki durumuan göre değişir tabi Demek istemeyip dediğin mesaj mı onu anlamadım ben Benim bildiğim sıvacılık öyle değil
BU konu böyle kapanmaz Hem böyle dönüş yapıcak neden uyardın benibirşey anlamadım. Hatlar sende de bende de karıştı
neyse mevzuyu kapatalım
Bu senenin filmleri daha iyi nokta bitti
Sabit konuda bulamadım googledan cıkan sayfadan buldum 2015-2016 gibi 2017-2018'de sabitlensin. 2019 nerde ayrıcaŞu üstte attığın tablo eksik, o etkinliğe katkım yok ama diğeri bilgisayarda duruyor olması lazım. Konusu da vardı, kazananları açıkladığım oradan alsaydın direkt.
Sabit konuda bulamadım googledan cıkan sayfadan buldum 2015-2016 gibi 2017-2018'de sabitlensin. 2019 nerde ayrıca
2014-2015 ve 2016 neden etkinlik kategorisinde?? 2017 de yorum kategorsinde miGeçen seneki: https://fav10.net/forum/threads/fav10-oscar-takımı-2018-sona-erdi-İşte-sonuçlar.286622/
Üşenmedim buldum derdim ama konu sabit şekilde duruyormuş. @Dosi @Forumdash
Etkinliğe taşıyın bunları. Sonucta etkinlik değil mi ve tablo güncellenmeliHem 2018, hem 2019 sabit zaten. ‘Film Yorumları’ bölümünde tabii.
2019: https://fav10.net/forum/threads/fav10-oscar-takımı-2019-yılın-en-İyilerini-birlikte-İzleyelim.291236/
Etkinliğe taşıyın bunları. Sonucta etkinlik değil mi
Yani cabuk bulunabilecek göz önunde dursun Böyle konusma sırasında pat diye cıkarıp masaya koymak güzelYorum kısmından erişimi daha kolay oluyor, 2019 etiketine basınca hem 2019 etkinliği, hem de 2019 senesinde açılmış film yorum sayfaları çıkıyor mesela. Bu erişim kolaylığı önemli. Diğer etkinlik sonuçlarını da taşırım ve sabitlerim olmazsa.
2017’nin son hali de buymuş. Öncesinde ben daha forumda yeniydim zaten.
https://fav10.net/forum/threads/fav10-oscar-takımı-2017-sona-erdi-İşte-sonuçlar.276977/
cevabının içinden çıkamadım ondanBU konu böyle kapanmaz Hem böyle dönüş yapıcak neden uyardın beni
aa olsun, bunu bile beklemiyordum senden 👏👏👏Geçen seneki: https://fav10.net/forum/threads/fav10-oscar-takımı-2018-sona-erdi-İşte-sonuçlar.286622/
Üşenmedim buldum derdim ama konu sabit şekilde duruyormuş. @Dosi @Forumdash