92. Akademi Ödülleri Sahiplerini Buldu... En İyi Film: Parasite!

herşeye verecek cevabım var, sen merak etme. Yahu bir tablodan nerelere geldik :F
Tmm konuya dönelim:F hem sana hem de @bazinga gecikmeli cevabımı vereyim:A

2017-2018 film etkinliği tablosu. Kaçtane 8 puan vermişim :X Yani demem o ki bu sene filmleri baya sıkılarak izlemişim:X Neyseki en yüksek puan verdiğim Oscarı aldı. Bu da isabetli izlediğim anlamına mı geliyor ne:F

Şu filmleri izlesem puan kıracaklarım cıkar muhtemelen:X
1581517029735.png

1581517123040.png

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yeni işin sıvacılık hayırlı olsun ama beceremiyorsun:F
Hâlâ aynı fikirdemisin? 👇
Bak yaptığım en büyük sıvacılık örneği:
kırmızı yazı buzlu kısımdı ve bu sene Oscar etkinliği sayesinde kazancım BB ve BCS izlemekti ama geçen sene Oscar etkinliğinde olan kazancımı belirtmiştim geçen :A
20200212_151723.png

Tmm konuya dönelim:F hem sana hem de @bazinga gecikmeli cevabımı vereyim:A

2017-2018 film etkinliği tablosu. Kaçtane 8 puan vermişim :X Yani demem o ki bu sene filmleri baya sıkılarak izlemişim:X Neyseki en yüksek puan verdiğim Oscarı aldı. Bu da isabetli izlediğim anlamına mı geliyor ne:F

Şu filmleri izlesem puan kıracaklarım cıkar muhtemelen:X
Ekli dosyayı görüntüle 75321

Ekli dosyayı görüntüle 75322
telefonla manyakça film izlediğimin kanıti :F hey gidi günler hey :F :F ama bu güncel tablo değil sanki, bazinga ile aynı sayıda film izlemiştik :A belki puan kırdın? :A
bende geçen seneye göre bol keseden puan verdim ve demek oluyorki bu sene filmler daha iyi :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
telefonla manyakça film izlediğimin kanıti :F hey gidi günler hey :F :F ama bu güncel tablo değil sanki, bazinga ile aynı sayıda film izlemiştik :A belki puan kırdın? :A
bende geçen seneye göre bol keseden puan verdim ve demek oluyorki bu sene filmler daha iyi :A
Önceden bol keseden verdiysem bu sene de kanaat kullanarak filan verdim. Ne kadar sıkıcı oldugunu düşün :F
2017-2018 tablosu işte:X 2017'yi @MasacRE 2018'i @Sherlock toparlamiş. Onlarda kayıtlar duruyorsa paylaşsinlar yine:X Ben eski konulardan buldum.

Önceden bol keseden verdiysem bu sene de kanaat kullanarak filan verdim. Ne kadar sıkıcı oldugunu düşün :F
2017-2018 tablosu işte:X 2017'yi @MasacRE 2018'i @Sherlock toparlamiş. Onlarda kayıtlar duruyorsa paylaşsinlar yine:X Ben eski konulardan buldum.
iki üşengeç isimden çok şey istiyorsun :A
sen şu mesajima dön ve bak :A
Hâlâ aynı fikirdemisin? 👇
Bak yaptığım en büyük sıvacılık örneği:
kırmızı yazı buzlu kısımdı ve bu sene Oscar etkinliği sayesinde kazancım BB ve BCS izlemekti ama geçen sene Oscar etkinliğinde olan kazancımı belirtmiştim geçen :A

İlişki durumuan göre değişir tabi :F Demek istemeyip dediğin mesaj mı onu anlamadım ben:F Benim bildiğim sıvacılık öyle değil:F
birşey anlamadım. Hatlar sende de bende de karıştı :F
neyse mevzuyu kapatalım :A

Bu senenin filmleri daha iyi nokta bitti :A

• Güldürdün

Şu üstte attığın tablo eksik, o etkinliğe katkım yok ama diğeri bilgisayarda duruyor olması lazım. Konusu da vardı, kazananları açıkladığım oradan alsaydın direkt. :A

Şu üstte attığın tablo eksik, o etkinliğe katkım yok ama diğeri bilgisayarda duruyor olması lazım. Konusu da vardı, kazananları açıkladığım oradan alsaydın direkt. :A
Sabit konuda bulamadım googledan cıkan sayfadan buldum:F 2015-2016 gibi 2017-2018'de sabitlensin. 2019 nerde ayrıca:X

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Etkinliğe taşıyın bunları. Sonucta etkinlik değil mi:A

Yorum kısmından erişimi daha kolay oluyor, 2019 etiketine basınca hem 2019 etkinliği, hem de 2019 senesinde açılmış film yorum sayfaları çıkıyor mesela. Bu erişim kolaylığı önemli. :A Diğer etkinlik sonuçlarını da taşırım ve sabitlerim olmazsa. :A

2017’nin son hali de buymuş. :A Öncesinde ben daha forumda yeniydim zaten. :A

https://fav10.net/forum/threads/fav10-oscar-takımı-2017-sona-erdi-İşte-sonuçlar.276977/

• Beğendim
Yorum kısmından erişimi daha kolay oluyor, 2019 etiketine basınca hem 2019 etkinliği, hem de 2019 senesinde açılmış film yorum sayfaları çıkıyor mesela. Bu erişim kolaylığı önemli. :A Diğer etkinlik sonuçlarını da taşırım ve sabitlerim olmazsa. :A

2017’nin son hali de buymuş. :A Öncesinde ben daha forumda yeniydim zaten. :A

https://fav10.net/forum/threads/fav10-oscar-takımı-2017-sona-erdi-İşte-sonuçlar.276977/
Yani cabuk bulunabilecek göz önunde dursun:X Böyle konusma sırasında pat diye cıkarıp masaya koymak güzel:X

• Beğendim
Reactions: Sherlock